noodles volos banner

Λ. Μπακάλης: «Φέτος είμαστε καλοί στο ψηλό παιχνίδι»

Την ικανότητα της ομάδας του στο ψηλό παιχνίδι, κάτι που αποδείχθηκε κι άλλες φορές φέτος, εξήρε ο Λάκης Μπακάλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Αναλυτικά:

«Προερχόμασταν από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και με μικρή συγκομιδή βαθμών. Φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι υπήρχε άγχος και πίεση κι όχι καθαρό μυαλό, όμως η ομάδα μας είχε υπομονή και διάρκεια στο παιχνίδι της. Δεν είχε τη σπιρτάδα των άλλων παιχνιδιών, αλλά είχε στόχο, μία καλή φιλοσοφία, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος. Προσπάθησε, αλλά βρήκαμε απέναντί μας μία πολύ δυνατή ομάδα, πολύ κλειστή, που ήταν δύσκολο να τη διασπάσεις.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο με προσωπικές μονομαχίες και ένα-δύο, που δεν κάναμε πολλά. Ο αντίπαλος μας έδωσε εσκεμμένα χώρο, είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλας, αλλά δε δημιουργήσαμε τις μεγάλες φάσεις. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί, αλλά είμαστε καλοί στο ψηλό παιχνίδι φέτος και κάναμε ένα καλό πάλι από κόρνερ.  Από κει και πέρα ηρεμήσαμε και χαλαρώσαμε. Σίγουρα ανησύχησα, όσο δεν ερχόταν το γκολ, γιατί όλα τα περιμένεις στο ποδόσφαιρο, καθώς ο Εθνικός έχει και έναν-δύο γρήγορους παίκτες μπροστά».

 

 

Last modified onSunday, 12 February 2017 23:55