noodles volos banner

Τ. Χατζόγλου: «Να με αγαπήσει ο κόσμος»

Το magnesiasports βρέθηκε στο Π. Μαγουλάς πριν τη σημερινή προπόνηση, στην οποία πήραν μέρος για πρώτη φορά ο Τάσος Χατζόγλου και ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, οι οποίοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές της βολιώτικης ομάδας.

O Τ. Χατζόγλου τόνισε:

 «Η Νίκη είναι μία πολύ ιστορική και μεγάλη ομάδα με πολύ ωραίο κόσμο και με πολύ καλό κλίμα, για να παίξεις ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον προπονητή και διαπίστωσα ότι η ομάδα δουλεύει πολύ και ήρθα, για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων, όσο μπορέσω από την πλευρά μου, αλλά και με όλα μαζί τα υπόλοιπα παιδιά, για να πάει η Νίκη όσο πιο μπορεί, γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έχω παίξει αντίπαλος με τη Νίκη και με τα Γιαννιτσά στη Β’ Εθνική και στη Γ’, όπως φέτος με τον Θεσπρωτό στον πρώτο γύρο».

Για το ότι έχει μεγαλώσει η απόσταση από την πρώτη θέση επισήμανε:

«Εμείς θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να τα κερδίζουμε και να πλησιάσουμε όσο μπορούμε τις πρώτες θέσεις κι ό,τι καλύτερο έρθει.

Για το μήνυμά του στον κόσμο της Νίκης:

«Εγώ προσωπικά θα δώσω το 200% γι’ αυτήν την ομάδα. Εύχομαι να με αγαπήσει ο κόσμος, να πάνε όλα καλά και να έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».