noodles volos banner

Ανακοίνωσε τρεις η Νίκη, αναμένεται κι άλλη κίνηση

Χατζόγλου και Γαρυφαλλόπουλος ποζάρουν στον φακό του magnesiasports πριν τη σημερινή προπόνηση Χατζόγλου και Γαρυφαλλόπουλος ποζάρουν στον φακό του magnesiasports πριν τη σημερινή προπόνηση

Επίσημα παίκτες της Νίκης είναι οι Γαρυφαλλόπουλος (22 ετών, σέντερ φορ, από Πανθηραϊκό), Χατζόγλου (26 ετών, στόπερ και αμυντικό χαφ, από Θεσπρωτό) και Χατζησταμάτης (αμυντικός μέσος, 20 ετών, αμυντικός μέσος από ΑΕ Διμηνίου), με τη σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου να αναφέρει: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Τόλη Γαρυφαλλόπουλο, Τάσο Χατζόγλου και Απόστολο Χατζησταμάτη. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ενσωματωθεί ήδη στις προπονήσεις της ομάδας μας, έτσι ώστε να τεθούν άμεσα στη διάθεση του προπονητή μας κ. Στέφανου Ξηροφώτου».

Ο Χατζόγλου έγινε γνωστός από τη θητεία του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών την τριετία 2011-14, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε από ένα εξάμηνο σε Πανηλειακό και Θεσπρωτό. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς κα φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό.

Ο Λαρισαίος στην καταγωγή Γαρυφαλλόπουλος ήταν στο ρόστερ της ΑΕΛ σε ηλικία 18 ετών και είχε συμβολή στην άνοδό της τη σεζόν 13-14 από τη Γ’ Εθνική στη Β’ με 10 εμφανίσεις και δύο γκολ. Πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης ως μεγάλο ταλέντο, αλλά έπαιξε στην Κ20 της αρκαδικής ομάδας, ενώ συνέχισε στη Γ’ Εθνική με Παναρκαδικό πέρσι (16 ματς με 3 γκολ). Φέτος για ένα εξάμηνο μεταπήδησε στον φιλόδοξο και νεοφώτιστο Πανθηραϊκό (10/1 στο πρωτάθλημα).

Να τονιστεί ότι αναμένεται ακόμη μία κίνηση από τους κυανόλευκους και μέχρι σήμερα το βράδυ θα έχει κριθεί αν θα υπάρξει και έβδομη προσθήκη μετά τους Σκοπελίτη, Χουζούρη, Βασίλιεβιτς, Χατζησταμάτη, Γαρυφαλλόπουλο και Χατζόγλου.

 1xatsistamatis

 Ο Χατζησταμάτης με τη φανέλα της ΑΕ Διμηνίου
Last modified onMonday, 30 January 2017 19:05