noodles volos banner

Λ. Μπακάλης: "Ήμασταν λιγόψυχοι στις προσωπικές μονομαχίες"

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Διαγόρα Σεβαστής ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης στη συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα μετά από ερώτηση του magnesiasports τόνισε ότι επηρέασε την εξέλιξη του ματς ο μη καταλογισμός του φάουλ στον Γκίκα, πριν γίνει η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, που κατέληξε στο πρώτο γκολ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

"Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και είχαμε κακή αγωνιστική συμπεριφορά. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και μπορώ να πω ότι δίκαια χάσαμε. Κάναμε πολλά λάθη στις πάσες και στα κοντρόλ, που ήταν σε δεύτερο και σε τρίτο χρόνο, με αποτέλεσμα λόγω και του ότι ο αντίπαλος πίεζε πολύ καλά να μην μπορούμε να αναπτυχθούμε και να κάνουμε κάτι σωστό.

Το πρώτο γκολ ήρθε τη στιγμή που συνερχόμασταν, γιατί ο αντίπαλος μπήκε πολύ καλύτερα, ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πειθαρχημένος και έβγαινε πολύ καλά στην κόντρα με γρήγορους παίκτες και στον άξονα και στα πλάγια. Δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα κόρνερ δικό μας, που θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε μία τελική δική μας προσπάθεια. Ο Δερμητζόγλου έκανε 70 μέτρα κούρσα και κανείς δεν τον ανάτρεψε τουλάχιστον.

Όταν δεν παίρνεις ούτε τις κόντρες, δεν έχεις καμία τύχη. Ήμασταν πολύ λιγόψυχοι στις προσωπικές μονομαχίες. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Μπορεί να υπάρχει κούραση, αλλά ο καθένας μπορεί να βγάλει αγωνιστικά ό,τι μπορεί. Δεν το κάναμε σήμερα και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Διαγόρα Σεβαστής, είναι μία πολύ καλή ομάδα και της εύχομαι τα καλύτερα".

Για το αν θα επηρεαστεί ψυχολογικά η ομάδα με την ήττα, αλλά και τα δύο προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο κ. Μπακάλης απάντησε:

«Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστεί. Μέχρι την 6η αγωνιστική του δευτέρου γύρου έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θεωρώ ότι θα βρούμε τα ψυχικά αποθέματα κι αυτό βγαίνει από το ότι είμαστε μία οικογένεια και στις δύσκολες μέρες δεν υπάρχουν ταρακουνήματα ούτε μεταξύ μας διαφορές. Τα βρίσκουμε όλα, γι’ αυτό συνεχίζουμε και είμαστε εδώ τόσα χρόνια».

Για αν το φάουλ που δε δόθηκε στον Γκίκα πριν την αντεπίθεση του Διαγόρα, που απέφερε το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, επηρέασε το ματς, είπε:

«Βεβαίως, γιατί δε θα γινόταν το γκολ, αλλά μία δική μας τελική προσπάθεια και θα τελείωνε η φάση. Αλλά δε θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία, διότι εδώ έρχονται οι διαιτητές και μας παίζουν 50-50 και εκτός έδρας δεν παίρνουμε τίποτα. Ούτε το 80-20 που είναι το λιγότερο, ούτε το 100% που μας παίζουν. Εδώ μέσα έρχονται πενηντάρηδες διαιτητές και καλά κάνουν, θέλουμε όμως τα παιχνίδια εκτός έδρας να είναι αξιολογημένα και για μας».

*Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου στο παρακάτω video...

 

Media

Last modified onMonday, 30 January 2017 00:11