noodles volos banner

«Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Ξάνθης, γιατί με προσβάλλει»

Σε ό,τι αφορά το θέμα Πάτση, ο κ. Τζήμας στην TRT χαρακτήρισε άστοχη την κίνηση για την επιστροφή του και κάλεσε τον κ. Ξάνθη να ζητήσει συγγνώμη για τη δήλωσή του ότι ο Ανδρέας Πάτσης δεν επιστρέφει με τα τωρινά δεδομένα στον σύλλογο, γιατί έτσι προσβάλλει τον ίδιο. 

«Δεν έχω μιλήσει προσωπικά με τον κ. Πάτση, τον γνωρίζω από τη δουλειά που έχω κάνει για τη Νίκη Βόλου, γιατί περιλαμβάνεται κι αυτή στο βιβλίο, το οποίο θα παρουσιάσω τον Ιούλιο, για να μπορέσουμε να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις. Θα πω αλήθειες, όπως εγώ τις πιστεύω, και ο κόσμος δημοκρατικά θα κρίνει.  Αυτό που έκανα έκκληση είναι να έχουμε όσο πιο πολλά μέλη γίνεται στον Ερασιτέχνη, ώστε να έχουμε δημοκρατικότερη εκλογή. Φυσικά ήταν άστοχη η κίνηση αυτή. Εκείνο που με εξέπληξε ήταν η αστοχία και του κ. Ξάνθη, γιατί διετέλεσε πρόεδρος. Αυτή τη στιγμή τρέχουν τμήματα να προαναγγείλουν μία προεκλογική περίοδο. Θα ήθελα από τον κ. Ξάνθη, που γνωρίζω ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος, να ζητήσει μία συγγνώμη δημόσια, όταν λέει μ’ αυτά τα δεδομένα (σ.σ. δεν επιστρέφει ο Πάτσης). Έτσι, προσβάλλει και την προσωπικότητα τη δική μου, καθώς γνωρίζει την εντιμότητά μου. Η συγγνώμη δεν αφορά μόνο εμένα, γιατί γίνεται εξαιρετική δουλειά στον Ερασιτέχνη και σε όλα τα τμήματα.  

Ήταν λανθασμένη η κίνηση, που έγινε για τον κ. Πάτση και δεν ξέρω αν ο ίδιος το γνωρίζει ή όχι. Βάζοντας σ’ αυτήν τη διαδικασία αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, μαζεύοντας υπογραφές και βάζοντας  την πόλη σ’ αυτή τη φιλοσοφία ότι δε θέλουμε τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο ή τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, νομίζω ότι πάμε πολλά χρόνια πίσω. Εμείς θέλουμε να πάμε μπροστά. Η Νίκη είναι μία οντότητα που μπορεί να σου δώσει δημοσιότητα ανά πάσα στιγμή, αλλά πρέπει να παίρνεις και την ευθύνη της δηλώσεως αυτής. Άρα θα το πω δημόσια, αν το γνωρίζει, είναι εγκληματική ενέργεια κατά του συνόλου και του τμήματος του ποδοσφαίρου, διότι, όταν έχεις διατελέσει πρόεδρος και η ομάδα είναι σε περίοδο μεταγραφών και γνωρίζεις όλη τη διαδικασία αυτή που περάσαμε και όλη αυτήν την πίεση, και έρχεσαι μετά από δύο μέρες να κάνεις αυτό, νομίζω ότι όχι μόνο δεν αγαπάς τον σύλλογο, αλλά το μόνο που θες είναι η προβολή του εαυτού σου. Νομίζω ότι είναι μία επιπόλαια κίνηση κάποιων οπαδών και δεν έχει σχέση ο κ. Πάτσης.

 

 

Last modified onFriday, 20 January 2017 18:28