noodles volos banner

Θ. Τζήμας: Η θητεία μου θα είναι διετής!

Να μείνει στη Νίκη τουλάχιστον δύο χρόνια θέλει ο Θανάσης Τζήμας, καθώς, όπως επισήμανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην TRT , οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης, που θα γίνουν φέτος την άνοιξη, δεν πρόκειται να επηρεάσουν τη διετή θητεία του ίδιου στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, καθώς εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση κι όχι από το Δ.Σ.

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η πρόταση μομφής δεν είχε νομικό έρεισμα και θα μπορούσα να την προσβάλω και να ακυρώσω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας την όλη διαδικασία, αλλά δεν το επέλεξα. Όταν εκλέγεσαι από τη Γ.Σ. και δεν αποτελείς μέλος, δηλαδή είσαι ένας μικρός σωτήρας σε μία δύσκολη εποχή, όταν ήδη είχε προαναγγελθεί από τον Ερασιτέχνη να τρέξει το τμήμα ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να γίνει πρόταση μομφής. Περισσότερο ήταν μία πρόταση μικρής δυσπιστίας. Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε, γιατί ο νομοθέτης έχει προβλέψει τα 2/3.

Το καταστατικό προβλέπει διετή θητεία. Από την άλλη προβλέπει ότι σε περίπτωση εκλογών, οι Δ.Ε. αμέσως αναιρούνται. Την επόμενη μέρα μπήκαμε σε μία προεκλογική περίοδο του Ερασιτέχνη. Εμένα αυτό δε με αγγίζει. Η υπηρεσία μου θα είναι διετής! Η θητεία μου δεν επηρεάζει την εξέλιξη των εκλογών, γιατί έχω εκλεγεί από τη Γ.Σ. κι όχι από το Δ.Σ. Φυσικά θα κάνω το καλύτερο στην προεκλογική περίοδο, που κάποιοι βιάστηκαν να βάλουν τον Ερασιτέχνη. Νομίζω ότι θα είμαι εγγύηση στο τμήμα του ποδοσφαίρου και θα φέρω μία ισορροπία και στο επόμενο διάστημα θα επιδιώξω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενότητα γι’ αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, που μας έχει δώσει τόσες μεγάλες χαρές με όλη την εσωστρέφεια.

Παρά τη νίκη μου, δεν άκουσα ούτε μία συγγνώμη, αλλά συνεχίζουμε την ίδια τακτική. Εγώ θα προσπαθήσω να την αλλάξω αυτήν την τακτική. Θέλω σεβασμό στους θεσμούς. Μετά από αυτή τη διαδικασία (σ.σ. πρόταση μομφής), επειδή είμαι τόσο εγωιστής και πιστεύω αυτά που λέω, θα κριθούμε τον Ιούνιο και θα δείτε ότι δε θα παραλείψω να κάνω το παραμικρό απ’ όσα υποσχέθηκα.

Αυτόν τον τεράστιο σύλλογο θα πρέπει να τον ενώσουμε και να αποδεχόμαστε την εκλογή κάποιου ανθρώπου.  Οδεύουμε για πρώτη φορά προς μία ενότητα του 70%. Κυκλοφορώ πολύ απλά όλη τη μέρα στον Βόλο και δεν έχω φέρει τα αυτοκίνητα μου πολυτελείας εδώ, είμαι κοντά στον κόσμο. Ζω πολύ απλά και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».