noodles volos banner

Επίσημα Χουζούρης και Σκοπελίτης στη Νίκη

Δύο επιπλέον παίκτες θα έχει για το ματς της Κυριακής με τον Διαγόρα Σεβαστής στη διάθεσή του ο Στέφανος Ξηροφώτος, καθώς ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με τον Σκοπελίτη, ενώ ανακοινώθηκε η απόκτηση του Χουζούρη, που εδώ και καιρό προπονείται με την ομάδα και πρώτο σας είχε ενημερώσει το magnesiasports. Επίσης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, υπάρχει συμφωνία με δύο ακόμη έμπειρους παίκτες.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Χουζούρη από την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση του πλάγιου μπακ, παίζει και στις δύο πλευρές και ήταν βασικός στην ομάδα Κ-20 του Γηραιού.

Επίσης ενημερώνει ότι ενεργοποιήθηκε και η συμφωνία με τον Φίλιππο Σκοπελίτη. Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας Στέφανου Ξηροφώτου για το παιχνίδι της Κυριακής.

Επίσης το απόγευμα αναμένεται μία νέα μεταγραφή, ενώ ήδη η διοίκηση έχει συμφωνήσει με δύο έμπειρους παίκτες, τους οποίους θα ανακοινώσει τις αμέσως επόμενες ημέρες».