noodles volos banner

«Με ενδιαφέρει ο Ερασιτέχνης, μόνο αν επιστρέψει ο Πάτσης»

Δηλώσεις στον Σάκη Νταφέκα και τον Βόλος 9.86 έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Γιάννης Ξάνθης, ο οποίος τόνισε ότι μόνο στην περίπτωση που θα επέστρεφε ο Ανδρέας Πάτσης, θα τον ενδιέφερε η προεδρία του Ερασιτέχνη. Παράλληλα, ανέφερε ότι μίλησε με τον κ. Πάτση και πως εκείνος ενδιαφέρεται να επιστρέψει υπό προϋποθέσεις πολύ αυστηρές. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Γίνεται μία κίνηση, απ’ ό,τι μαθαίνω και εγώ, πρωτίστως φίλων της Νίκης βέβαια κι όχι του Ανδρέα Πάτση, οι οποίοι βλέποντας τον διχασμό, στον οποίο έχει έρθει η ομάδα-γιατί είναι διχασμός και κατάντια, όταν σε μία Γ.Σ. οι μισοί βρίζουν τους άλλους μισούς-, ενεργοποιήθηκαν και μάζεψαν ορισμένες υπογραφές. Εμένα σε ανύποπτο χρόνο με ρώτησαν αν ήμουν σύμφωνος μ’ αυτήν την κίνηση.

Τους είπα ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα πρέπει να πάει, όπως έχει, για να μην υπάρξει πρόβλημα και από κει και πέρα, αν επιθυμούν την επιστροφή του Ανδρέα Πάτση, ας του κάνουν μία πρόταση, για να έλθει πίσω στη Νίκη.

Με ρώτησαν αν εγώ συμφωνώ ν’ αναλάβω τον Ερασιτέχνη και το ποδοσφαιρικό τμήμα ο κ. Πάτσης. Εγώ δεν το κρύβω ότι μίλησα με τον κ. Πάτση, ύστερα απ’ αυτές τις υπογραφές που μαζεύτηκαν, για να δω, αν έχει υπόψιν του τίποτα, γιατί μπορεί να είχαν συγκεντρώσει υπογραφές εν αγνοία του Πάτση.

 Ο άνθρωπος ενημερώνεται για τη Νίκη, δεν έχει πάψει βέβαια να την αγαπάει και ήταν γνώστης όλων των πραγμάτων που συμβαίνουν. Μου είπε ότι με προϋποθέσεις πολλές και αυστηρές θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς, για να μιλάμε, γιατί ο Ανδρέας μίλησε για καλοκαίρι. Με τις εκλογές που θα έχουν γίνει μέχρι τότε του Ερασιτέχνη, θα έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο για το τι συμβαίνει στην ομάδα, σε τι κατάσταση βρίσκεται και σε τι κατάσταση βρίσκεται και ο Πάτσης και εγώ και όλοι μας. Δεν ξέρω τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Εγώ στους ανθρώπους που μου έκαναν την πρόταση, είπα ότι το βλέπω θετικά αλλά με πολλές προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψει ο Ανδρέας Πάτσης μ’ αυτό το σχήμα που υπάρχει τώρα στον Ερασιτέχνη».

Επίσης, ο κ. Ξάνθης δε θέλησε να αναλύσει τις προϋποθέσεις που θα θέσει, ενώ τόνισε ότι από τη Γ.Σ. της περασμένης Δευτέρας χαμένη βγήκε η Νίκη.

«Εγώ μ’ αυτήν την κατάσταση δεν έχω κανένα ενδιαφέρον. Δεν είμαι επαγγελματίας πρόεδρος, ούτε το με ενδιαφέρουν τα μεγαλεία. Αν μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Δηλαδή, αν ο ερχομός μου στον Ερασιτέχνη σηματοδοτεί την επιστροφή του Ανδρέα Πάτση, θα το κάνω. Ειδάλλως, δε με ενδιαφέρει καθόλου. Αύριο το πρωί, αν μου πουν ότι θα είμαι ο πρόεδρος των προέδρων, με αφήνει ασυγκίνητο. Τους τίτλους δεν τους κερδίζεις από τις ομάδες, τους κερδίζεις από τη ζωή. Ας αφήσουμε να σχηματοποιηθεί σε λίγο καιρό η όλη κατάσταση και θα πούμε περισσότερα», ήταν το τελευταίο σχόλιο του Γιάννη Ξάνθη. 

Last modified onThursday, 19 January 2017 14:54