noodles volos banner

Μπαίνει Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός, πρώτη προπόνηση για Δάβρη

Για τελευταία φορά αναγκάστηκε να προπονηθεί σε πλαστικό τερέν ο Ολυμπιακός Βόλου και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή σήμερα Τρίτη, ενώ από αύριο οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στο Πανθεσσαλικό, αφού υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στις 11 στο βοηθητικό του σταδίου.

Για πρώτη φορά γυμνάστηκε ο νεαρός στόπερ Κωνσταντίνος Δάβρης. Ο 19χρονος στόπερ από την Κ20 του Πανιωνίου, που ήρθε τη Δευτέρα το βράδυ στον Βόλο, προτάθηκε στον Ολυμπιακό και μετά από τις καλές συστάσεις που έδωσε ο Αντώνης Μανίκας στον Τίμο Καβακά ο παίκτης θα μείνει για περίπου μία βδομάδα στον Βόλο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν ξεχωρίζει για το ύψος του, είναι μετρίου αναστήματος για σέντερ μπακ, ωστόσο είναι δυναμικός και γρήγορος και ασφαλώς δε γίνεται να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα από την πρώτη μέρα παρουσίας του στις προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν στόπερ ως εναλλακτική λύση πίσω από τους έμπειρους Ζώνα, Κωστόπουλο και Ντόικιτς μετά και την αποχώρηση του Γκίτζια, για τον οποίον δεν ανακοινώθηκε επισήμως ακόμη η λύση συνεργασίας.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου μετείχαν σήμερα Τρίτη και οι δανεικοί Ζαρίφης, Παπαϊωάννου και Φραγκογιάννης.