noodles volos banner

«Η πρόταση μομφής μαγειρευόταν από τον Σεπτέμβριο»

Το ότι μετά το κλείσιμο της παρένθεσης με την πρόταση μομφής θα κάνει όσα είπε, τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στον Βόλος 9.86 ο Θανάσης Τζήμας, που επισήμανε ότι από τον Σεπτέμβριο προετοιμαζόταν η πρόταση μομφής, εννοώντας ότι από την αρχή δέχτηκε πόλεμο.

Αρχικά ο κ. Τζήμας δήλωσε:

«Είμαι ξεχωριστός άνθρωπος, αλλά έχω την τρέλα να αντιμετωπίσω τον τρελό. Η Νίκη Βόλου δεν είναι τα 120 άτομα που έσπευσαν μέχρι τις 31/12 να γραφτούν. Η Νίκη είναι μία τεράστια ομάδα, άρα, για να έχουμε λόγο, να πάμε να δώσουμε τη συνδρομή μας στον Ερασιτέχνη. Δεν είναι η ισχύς της Νίκης τα 120 άτομα. Σύλλογος είναι να είσαι μέλος του Ερασιτέχνη, όχι μόνο να πηγαίνεις στο γήπεδο. Είναι λίγα για έναν τεράστιο σύλλογο αυτά τα μέλη. Δεν μπορείς να αγνοείς τον σύλλογο. Για το καλό του συλλόγου και για τη δημοκρατία όσα πιο πολλά μέλη μπορούμε.

Να ευχαριστήσω τα 120 άτομα που ήταν στη Γ.Σ. και ψήφισαν. Υπάρχει μία πίεση προς το πρόσωπο του προέδρου από μερίδα φιλάθλων, που κάθε φορά που δεν τους αρέσει κάτι αντιδρούν. Αυτό το θέμα έκλεισε για τη Νίκη Βόλου. Όποιος επενδυτής έρθει του χρόνου, δε θα τολμήσει, αν δε διασφαλίσει όλη τη χρονιά, να βγει μπροστά.

Για τις εγγυητικές που ακούω αποτελούν αστεϊσμούς, όταν ομάδες Β’ Εθνικής, όπως ο Αχαρναϊκός, είναι υπό διάλυση και εμείς όχι μόνο υπό διάλυση δεν είμαστε, αλλά έχουμε συνδικαλιστικές απαιτήσεις. Δε θα αναφέρω τι περνάει ο πρόεδρος, που κάθε μέρα πληρώνει. Αυτό που έλεγα από την αρχή θα το κάνω μέχρι τέλους. Δεν περισσεύει κανείς σ’ αυτήν την ομάδα.

Είναι δεδομένο ότι παραμένω στην ομάδα. Το κάνω, για να αποδείξω ότι αυτά τα πράγματα που είπα μπορούν να γίνουν και ν’ αλλάξω νοοτροπίες που είναι λανθασμένες». 

1tzimas momfi

2tzimas momfi