noodles volos banner

Με τους “παλιούς” η Νίκη την Κυριακή

Με παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά πιθανό να αγωνιστεί η Νίκη την Κυριακή στην Κατερίνη κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής.

Αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι τα θέματα των Ουκρανών έχουν παγώσει, αφού η διοίκηση δεν προχωρά σε συμφωνία μαζί τους, ενώ ακόμη κι αν γίνει αυτό, είναι αμφίβολο κατά πόσο θα μπορούν να αγωνιστούν λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων. Αυτό που εκτιμάται πάντως είναι ότι μόνο ο Ιβάνκο είναι αυτός που αν λυνόταν όλα τα προβλήματα, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά για τη Νίκη. Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει τουλάχιστον οι δύο, δηλαδή οι Ομελετσένκο και Πανφίλοφ, να φύγουν. Επίσης, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το δελτίο του Σκοπελίτη, που πάντως προπονείται με την ομάδα.

Έτσι λοιπόν, η Νίκη θα παίξει το κρισιμότερο ματς ίσως της χρονιάς κατά πάσα πιθανότητα χωρίς ενίσχυση, ενώ είναι γνωστές οι δύο σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας των Ναουμίδη και Παρασκευαΐδη λόγω τιμωρίας.

Ο Βέργος πάντως σήμερα Τρίτη έβγαλε περίπου το 60% του προγράμματος, χωρίς να παίξει στο δίτερμα πάντως, αλλά έστω κι αυτό δημιουργεί μία αισιοδοξία μήπως μπορέσει και τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου.