noodles volos banner

Περιμένουν το δελτίο του Μουκάμ στον Ολυμπιακό Β.

Την ενίσχυση περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε η ομάδα να δουλέψει, όπως πρέπει και να έχει τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεται, για να αντικατασταθούν όλοι όσοι έφυγαν, αλλά και για να καλύπτονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Ο Τίμος Καβακάς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και τους τρεις νεοαποκτηθέντες την Κυριακή κόντρα στον Ρήγα Φεραίο για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, δηλαδή και τον Μουκάμ και τον Μασάντο και τον Ντόικιτς, αλλά ειδικά για τον πρώτο πρέπει να έρθει το δελτίο του, για να σιγουρευτεί η συμμετοχή του.

Σίγουρα , υπάρχει αισιοδοξία ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα και πως τις επόμενες μέρες θα λήξει θετικά το θέμα, ενώ το τελευταίο που θα ήθελε να ακούσει η τεχνική ηγεσία είναι ότι δε θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Γάλλο την προσεχή Κυριακή, καθώς υπολογίζει πολύ στον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στην προπόνηση.

Σχετικά με τον Ούγκο Μασάντο, αναμένεται να ξεκαθαριστεί αν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, εφόσον χρειάζεται να περάσει ένας μήνας από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ κι αυτό έγινε στις 10 Δεκέμβρη. Σε ό,τι αφορά τον Ντόικιτς έχει διαπιστωθεί ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που ικανοποιεί την τεχνική ηγεσία, έχοντας ξεπεράσει τους όποιους τραυματισμούς και προβλήματα είχε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Θετικό είναι ότι ο Οικονόμου προπονήθηκε σήμερα Τρίτη, ο Στουρνάρας ωστόσο, εξακολουθεί να είναι άρρωστος, ενώ ο Πότσι δε θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. 

Στον Ολυμπιακό πάντως όποιοι παίκτες κι αν είναι διαθέσιμοι, αυτοί οφείλουν να κερδίσουν οπωσδήποτε τον Ρήγα Φεραίο, που κουβαλά και μία θετική παράδοση με τους ερυθρόλευκους.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται ανακοίνωση της ομάδας για νέο γυμναστή κι αυτό θα γίνει αύριο Τετάρτη.