noodles volos banner

Θ. Τζήμας: "Ηρεμία και ενότητα λόγω του καθοριστικού ματς με τον Διαγόρα"

Προσωπική δήλωση έκανε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ζητώντας ηρεμία και ενότητα ενόψει του καθοριστικού ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής, ενώ για το επεισόδιο με τον Κ. Καραγεωργόπουλο τόνισε ότι σκοπεύει να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη. Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου κ. Σάκης Τζήμας, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις στην ομάδα μας, προχώρησε στην εξής δήλωση: "Φίλοι της Νίκης, η ομάδα μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και φυσικά μέσα στον στόχο της ανόδου. Προέχει η ηρεμία για τους προπονητές μας όπως και τους ποδοσφαιριστές μας. Την Κυριακή έχουμε μία δύσκολη, όσο και καθοριστική "μάχη", από την οποία πρέπει και θα βγούμε αλώβητοι... Για να συμβεί αυτό όμως επιβάλλεται να πέσουν οι τόνοι και να προχωρήσουμε με ηρεμία. 

Οι δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τον σύλλογο θα αποφασίσουν την τύχη της μομφής κατά του προσώπου μου, ενώ το όποιο επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα σε μένα και τον κ. Καραγεωργόπουλο, από τη δική μου πλευρά θεωρείται λήξαν και θα ζητήσω - αν πρέπει - ένα μεγάλο συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε με την έκταση που πήρε. 

Την Κυριακή η Νίκη πρέπει να πάει ενωμένη στο παιχνίδι που κρίνει ίσως τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς! Γι΄ αυτό, καλώ τον κόσμο να πέσουν οι τόνοι, να δουλέψουν με ηρεμία παίκτες και τεχνική ηγεσία, οι δημοσιογράφοι να αγκαλιάσουν την ομάδα και οι εξελίξεις θα τρέξουν...»

Με τιμή,

Σάκης Τζήμας