noodles volos banner

Ξαφνικό πρόβλημα με Τσιουρέλη, που τίθεται νοκ-άουτ

Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στη Νίκη, αφού στη σημερινή προπόνηση ο Κώστας Τσιουρέλης ένιωσε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και αποχώρησε. Έτσι, θεωρείται δεδομένο ότι δε θα αγωνιστεί στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να στερείται μία επιπλέον λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής, που σίγουρα την είχε ανάγκη.

Ο 29χρονος μέσος θα είναι μαζί με τον Αλεξανδρή οι δύο απουσίες, αφού Ναουμίδης και Δημολιός γυμνάστηκαν κανονικά, όπως αναμενόταν άλλωστε, μετά την απουσία τους την Τετάρτη, ενώ το ίδιο συνέβη και τον Νίκο Τζήμα, που είχε πάρει άδεια μίας μέρας, για να παραβρεθεί στην ορκωμοσία της αδερφής του.

Οι στρατευμένοι Βαλάντης Κόκκας και Κώστας Μουράτης δεν έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ συνεχίζει να γυμνάζεται με την ομάδα ο Θανάσης Χουζούρης από τον Ηρακλή, όπως πρώτο έγραψε το magnesiasports, , αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Το ματς της Κυριακής δεν είναι το τελευταίο για το 2016, καθώς στις 21 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση για το Κύπελλο  της Γ’ Εθνικής με την Πύδνα στο Κίτρος στις 14.00.

Βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει είναι το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, αφού οποιαδήποτε απώλεια είναι απαγορευτική, με τους παίκτες να γνωρίζουν πως παίζουν ίσως το τελευταίο τους χαρτί για φέτος.