noodles volos banner

Συνέτριψε τον Αστέρα Πετριτή η Ιστιαία με 4-0

Με το ευρύ 4­-0 επικράτησε η Α.Ε. Ιστιαία του Αστέρα Πετριτή σε εξ αναβολής μεταξύ τους παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η Ιστιαία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα και δεν άφησε σε κανένα σημείο του περιθώρια αμφισβήτησης από τους Κερκυραίους, που δεν κατάφεραν να απειλήσουν καθόλου την εστία του Μάλτζαρη.

Εκτός από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς είχε και αρκετές ακόμη φάσεις που θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερο εύρος στο σκορ. Μετά την επίτευξη και του τέταρτου τέρματος η Ιστιαία έριξε στροφές στο ρυθμό του αγώνα, θέλοντας, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής Μίκι Τσίρκοβιτς να κρατήσει δυνάμεις για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής στη Λευκάδα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη.

Στο 19’ ο Ηλιόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, στην περιοχή επικράτησε αναμπουμπούλα, η μπάλα έφτασε στον Αλεξίου κι αυτός με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Στο 38’ 2έγινε το 2-0 από παράλληλη μπαλιά του Ηλιόπουλου μέσα στην περιοχή για τον Αλεξίου ο οποίος με κοντινό πλασέ την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα . Πολύ γρήγορα, στο 41’, σημειώθηκε το 3­-0: ο Ηλιόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Α. Στεργίου ανέβασε το δείκτη του σκορ για την Ιστιαία.

Στο 56’ διαμορφώθηκε το τελικό 4-­0, το οποίο έκανε ο Νικολέτος με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή

Α.Ε. Ιστιαίας (Μίκι Τσίρκοβιτς): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης Β., Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Πουταχίδης (72’ Ανέστης Χ.), Ηλιόπουλος, Τσαούσης (67’ Στεργίου Η.), Στεργίου Α., Νικολέτος, Αλεξίου (62’ Θόρια)

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ρηγανάς, Τόμπρος, Γράντος, Πολύζος, Παγκάλης, Τσιάβος, Βλαχόπουλος (75’ Στούπας), Μάμαλος, Τριβιζάς (64’ Κόρμπας), Γεωργοπάλης, Γούναρης