noodles volos banner

Η αποστολή της Νίκης για το κρίσιμο ματς με τον Πιερικό

Το κρισιμότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο είναι αυτό με τον Πιερικό για τη Νίκη την Κυριακή στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης στις 15.00 αύριο Κυριακή στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (διαιτητής ο Ζούγρας από την Κοζάνη με βοηθούς τους Καρακώστα και Νίκζα).

Ο Στέφανος Ξηροφώτος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την  αποστολή, τους Τζήμα, Ράπτη, Δημολιό, Ναουμίδη, Παρασκευαΐδη, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτη, Κόλα, Ζενούνη, Πετράκο, Μέτσε, Ματθαίου, Παπαδήμα, Τσιουρέλη, Τσιανάκα, Τορεζάνι, Βέργο, Βουρδάκη και Μαλακασιώτη.

Οι κυανόλευκοι, που θα ήθελαν τον κόσμο στο πλευρό τους, επιθυμούν το τρίποντο, για να μείνει τουλάχιστον στους τρεις βαθμούς η διαφορά με τον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι στο Π. Μαγουλάς την 4η Δεκεμβρίου, ή σε περίπτωση ισοπαλίας των ερυθρολεύκων με τον Διαγόρα Σεβαστής, να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο και στις δύο ομάδες στον έναν και τρεις βαθμούς αντίστοιχα. Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο για την ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου, αλλά αυτό που θα κοιτάξει είναι να κάνει αυτή το καθήκον της και από κει και πέρα όποιο αποτέλεσμα έρθει ευνοϊκό, θα είναι καλοδεχούμενο. 

Μοναδική ουσιαστική απουσία θα είναι αυτή του Στέλιου Αλεξανδρή, που είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς και προπονείται μόνος του τις τελευταίες μέρες. Πρόβλημα τραυματισμού έχει και ο Σουάρες, που έτσι κι αλλιώς δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής φέτος, ενώ οι Μαλακασιώτης και Νικλητσιώτης έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Θυμίζουμε ότι επιστρέφει ο Μέτσε από τιμωρία και θα πάρει, εκτός απροόπτου, θέση στο βασικό σχήμα, ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι Παρασκευαΐδης (πήρε κίτρινη χωρίς λόγο με την Αμβρακία, που τον έκανε να εξοργιστεί με την απόφαση του Μίσσα), Ναουμίδης και Κορέτα, που με μία ακόμη κάρτα χάνουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό, αφού συμπληρώνουν τέσσερις. Όπως και να ‘χει ο Στέφανος Ξηροφώτος προσπαθεί να συγκεντρώσει τους παίκτες του αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς σίγουρα μετά τα τελευταία διαιτητικά κρούσματα (δε δόθηκαν καθαρά πέναλτι υπέρ της Νίκης με Πύδνα εκτός και Αμβρακία εντός) υπάρχει ανησυχία για το πώς συμπεριφερθεί ο Ζούγρας.  Αυτή η ανησυχία εκφράστηκε και με την επιστολή Τζήμα στην ΕΠΟ.