noodles volos banner

Θέλει να συνέλθει ο Ρήγας κόντρα στον Τηλυκράτη

Στις 15.00 την Κυριακή στο στάδιο του Βελεστίνου φιλοξενεί ο Ρήγας Φεραίος τον Τηλυκράτη Λευκάδας (Συμεωνίδης, Βρούζας, Θεοδώρου το διαιτητικό τρίο), θέλοντας να δείξει ότι συνέρχεται αγωνιστικά και ότι ανακάμπτει μετά την ήττα από την Ιστιαία με 3-1, όπου πάλι εμφανίστηκαν τα γνωστά αμυντικά προβλήματα.

Το ατυχές αποτέλεσμα με την ομάδα της Εύβοιας όλοι ελπίζουν ότι θα λειτουργήσει ως «ξυπνητήρι» για τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη, που απογοήτευσαν την περασμένη Τετάρτη με την αμυντική τους απειθαρχία γενικότερα και με την έλλειψη διάθεσης κάποιων παικτών να μοχθήσουν, να μαρκάρουν και να κάνουν τη βρόμικη δουλειά.

Χατζής, Μπόρας, Γουτούλης θα είναι πάλι απόντες, αλλά σημαντικό είναι ότι επιστρέφουν οι Αλεξίου και Γκάγκας από τιμωρία, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει λείψει για πέντε αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν να παίξει στο κέντρο της άμυνας και να ξαναπάει ο Σπαθής στη θέση του αριστερού μπακ. Διαθέσιμοι είναι και οι Τσουμπέκος και Μπακάλης, που είχαν απουσιάσει με την Ιστιαία για προσωπικούς λόγους.

Ο Λάκης Μπακάλης πριν το ματς θα αποφασίσει για τη 18αδα, κόβοντας τρεις παίκτες από τους εξής 21, που έχει καλέσει να βρίσκονται στο στάδιο του Βελεστίνου: Τσουμπέκο, Παπαγιάννη, Τσιότρα, Χατζηαθανασίου, Λάμπρου, Γκάγκα, Ράπτη, Σπαθή, Μπομπότη, Αλεξίου, Δημητρίου, Χύσα, Καναβό, Γεωργατζή, Ζαχαράκη, Τζοβάρα, Τσελεπή, Κιπτίου, Σέττο,  Γκίκα, Μπακάλη.

Ο Τηλυκράτης έχει διαγράψει μία καλή πορεία ως τώρα με 15 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Ρήγα, και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ, όλα εκτός έδρας, τα δύο από τον Ολυμπιακό Βόλου. Μακριά από τη Λευκάδα μάλιστα έχει σκοράρει μόλις μία φορά, την πρώτη αγωνιστική στο 90’ κόντρα στην Αμβρακία. Επομένως, δεν είναι είδηση να πούμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σφιχτό σύνολο, που όμως σκοράρει με το... σταγονόμετρο.

 

 

Last modified onSaturday, 26 November 2016 10:23