noodles volos banner

Σημαιάκης στο Κίτρος, Τσιμεντερίδης στο «Π. Μαγουλάς»

Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης από τον Σύνδεσμο Κοζάνης θα διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής στο "Π. Μαγουλάς", ανάμεσα σε Νίκη και Θεσπρωτό Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης από τον Σύνδεσμο Κοζάνης θα διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής στο "Π. Μαγουλάς", ανάμεσα σε Νίκη και Θεσπρωτό

Ορίστηκαν οι διαιτητές για την τέταρτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής – Ποιοι  σφυρίζουν Ολυμπιακό, Νίκη και Ρήγα.

Στο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου για την αγωνιστική που έρχεται, ανάμεσα σε Πύδνα και Ολυμπιακό, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σημαιάκης από το Σύνδεσμο Χαλκιδικής. Παράλληλα, στο «Π. Μαγουλάς» η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό, σε παιχνίδι που θα διευθύνει ο διαιτητής Τσιμεντερίδης από τον Σύνδεσμο Κοζάνης. Τέλος, ο Ρήγας φιλοξενείται στη Φιλιππιάδα από τον τοπικό Εθνικό, με τον ρέφερι Μάντζιος από την Ήπειρο να ορίζεται ως ο «άρχων» του αγώνα.

Αναλυτικά, οι διαιτητικές τριάδες και οι παρατηρητές στις αναμετρήσεις των ομάδων της Μαγνησίας:

Πύδνα Κίτρους – Ολυμπιακός Βόλου: Σημαιάκης Απόστολος (Χαλκιδικής) - Βοηθοί: Γούτας Στυλιανός (Χαλκιδικής), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) - Παρατηρητής: Κυριακίδης Δημήτριος (Σερρών)

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός: Τσιμεντερίδης Σταύρος (Κοζάνης) - Βοηθοί: Ιωαννίδης Βασίλειος (Κοζάνης), Μπαλιάγκας Αλέξανδρος (Κοζάνης) - Παρατηρητής: Κωτούλας Πέτρος (Κιλκίς)

Εθνικός Φιλιππιάδας – Ρήγας Φεραίος: Μάντζιος Γεώργιος (Ηπείρου) - Βοηθοί: Καραλής Ελευθέριος (Ηπείρου), Τσάντας Δημήτριος (Ηπείρου) - Παρατηρητής: Γεωργάκης Χαράλαμπος (Θεσπρωτίας)

Last modified onThursday, 29 September 2016 00:34