noodles volos banner

Ήρθε ο Βασίλης Ιωαννίδης, φεύγει ο Μανάλης από τον Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βασίλη Ιωαννίδη, που συμφώνησε με τη διοίκηση και την Πέμπτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Ο παίκτης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα είναι ο αντικαταστάτης του Σταύρου Μανάλη, ο οποίος πέρασε στη σχολή της Αστυνομίας και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, ενώ ήδη βρίσκεται εκτός Βόλου και  φυσικά δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με την Πύδνα στο Κίτρος. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Β. έχει ως εξής:

«Νέα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (28/9) με την απόκτηση του Βασίλη Ιωαννίδη.

Ο 25χρονος μπακ έχει στο ενεργητικό του, τα τελευταία δύο χρόνια, 50 συμμετοχές με τον Αχαρναϊκό, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής χρονιάς ήταν παίκτης του Α.Ο Χανίων. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί  στον Ηλυσιακό, στο ουγγρικό πρωτάθλημα, στον Άρη Βύρωνα, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (U21) και τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής θα συνέχιζε την καριέρα του στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας, ωστόσο γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες, δεν του επέτρεψαν τη μετάβασή του στο εξωτερικό.

Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή και με πολλές παραστάσεις από τη Football League, ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και εύχεται να ανταποκριθεί στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας».

ioannidis botsi

 

 

Last modified onWednesday, 28 September 2016 21:18