noodles volos banner

"Η ομάδα δεν ήταν κακή, απλώς μας έλειπε η ηρεμία στην τελική προσπάθεια"

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια και τη σωρεία χαμένων ευκαιριών στάθηκε ο Κώστας Βελιτζέλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το σημερινό 2-2 με την ΑΕ Φαρκαδόνας, ενώ έκανε αναφορά σε κάποια εσωτερικά θέματα που πρέπει να διορθωθούν. Αναλυτικά οι ενδιαφέρουσες -όπως πάντα- δηλώσεις του προπονητή της Νίκης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: “Δυστυχώς παρά την προσπάθεια που έγινε όλη την εβδομάδα να τονίσουμε ότι ο αντίπαλος δεν είχε να χάσει τίποτα, η προσπάθεια ήταν ημιτελής. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παίξαμε, δεν μπορώ να πω ότι δεν δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις ώστε να βάλουμε παραπάνω από ένα τέρμα, ειδικά στο ξεκίνημα και να τελειώσουμε το ματς. Είναι της μοίρας μας γραφτό όταν μας δίνουν οι προπορευόμενοι το δικαίωμα να πλησιάσουμε, εμείς λέμε δεν θέλουμε. Αμα η μπάλα δεν πάει μέσα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να ζητήσουμε συγνώμη γιατί μας στήριξε και εμείς δεν τον ανταποδώσαμε με τη νίκη. Την προσπάθεια την είδανε, η ομάδα δεν ήταν κακή, απλώς μας έλειπε η ηρεμία στην τελική προσπάθεια, όταν θολώνει το μυαλό, συμβαίνουν κι αυτά που έγιναν σήμερα. Εν βρασμώ δεν λαμβάνονται αποφάσεις. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε πολλά πράγματα για τη συνέχεια γιατί αλίμονο εάν μια ολόκληρη προσπάθεια πάει στράφι. Η Νίκη πρέπει να έχει θετικό πρόσημο φέτος, να είναι αφετηρία για την επόμενη χρονιά. Υπήρχε μεγάλη απειρία σε χειρισμούς θεμάτων που δημιουργούνε μπερδέματα. Θα κάτσουμε να τα λύσουμε για το καλό της ομάδα να μην υπάρχουν. Τα παιδιά σέβονται τη φανέλα που φοράνε, το σήμα το τιμούμε πάρα πολύ και δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν”.

Για τις χαμένες ευκαιρίες, σχολίασε: “Έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια, είτε είναι στην πάσα είτε στην εκτέλεση. Είναι λίγα τα γκολ που πετυχαίνουμε σε σχέση με αυτά που δημιουργούμε”. Δεν θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για την απειρία που δημιουργεί μπερδέματα λέγοντας ότι έχει να κάνει με την εσωτερική λειτουργία της ομάδος, ενώ για την χρησιμοποίηση του Σταμέλου είπε: “Ο Βρονταράς ένιωσε ενοχλήσεις στο 35ο λεπτό, είπαμε να βγάλει το ημίχρονο αλλά πονούσε και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Σταμέλος πήρε την ευκαιρία να είναι στην αποστολή, ήταν η σειρά του γιατί μέσα στην εβδομάδα ο Στούκας έχασε δύο προπονήσεις λόγω προσωπικών θεμάτων και ο Παπουρτζής έχασε μία λόγω πειθαρχικού παραπτώματος”. Τέλος, επισήμανε για τον Ματθαίου ότι “ήρθε παιδί και θα φύγει άνδρας, μετά τον Γενάρη έχει εντελώς διαφορετική εικόνα, άξια έφθασε στο σημείο να πάρει σήμερα θέση βασικού, δημιούργησε προϋποθέσεις για να κάνει γκολ”.