noodles volos banner

Πέταξε την ευκαιρία...

Σοκ για τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”. Οι “κυανόλευκοι” έχασαν σωρεία ευκαιριών και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τη χθεσινή απώλεια βαθμών του Καραϊσκάκη. Προηγήθηκαν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, η Φαρκαδόνα πέτυχε την ανατροπή και το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Βελιτζέλου ήταν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το φινάλε. Ήταν τα πρώτα γκολ που δέχθηκε η Νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στην έδρα της στη Ν. Ιωνία, ενώ η τρικαλινή ομάδα πήρε θετικό αποτέλεσμα ύστερα από τρεις μήνες με εννιά σερί ήττες.

Ο Κ. Βελιτζέλος έκανε την έκπληξη στο αρχικό σχήμα βάζοντας τον Ματθαίου, ο οποίος είχε αρκετά καλή παρουσία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους, που όμως πήγαν στα αποδυτήρια με 1-1. Σουτ του Μέτσε εκτός μεγάλης περιοχής στο 16ο λεπτό έφυγε άουτ, στο επόμενο σουτ του Ιβανίδη από τα δεξιά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεσή του, κεφαλιά του Ναουμίδη μπλόκαρε ο Κεχαγιάς. Νέα κεφαλιά του Κανελλόπουλου έφυγε άουτ, ενώ ο γκολκίπερ της Φαρκαδόνας εξουδετέρωσε με δεύτερη προσπάθεια σουτ του Ιβανίδη. 
Το 1-0 σημειώθηκε στο 22ο λεπτό. Από σέντρα του Ιβανίδη, σκόρερ ο Ιορδανίδης με κεφαλιά. Η Νίκη συνέχισε να πιέζει και έπαιζε στο μισό γήπεδο. Σουτ του Μέτσε έβγαλε δύσκολα ο Κεχαγιάς στο 27', ενώ προσπάθεια του Κιπτίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια στο 40'. Η ισοφάριση έγινε στο 41ο, με πλασέ του Καπράλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Ιορδανίδης απείλησε με σουτ που έδιωξε ο Κεχαγιάς. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Βρονταράς τραυματίστηκε στη μέση και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Σταμέλος. Τελική του Κιπτίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο στο 47', μετά δύο σουτ του Ματθαίου μπλόκαρε ο γκολκίπερ και η Νίκη έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία στο 50ό λεπτό. Σουτ των Ματθαίου, Κανελλόπουλου απέκρουσε ο Κεχαγιάς, το τρίτο του Ματθαίου ανέκοψε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος. Η πίεση των “κυανολεύκων” είχε και συνέχεια, με κεφαλιά του Ιορδανίδη που βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα. Το 1-2 έγινε από μια στημένη φάση, που η Νίκη συνεχίζει να πληρώνει... Από κόρνερ του Λένου, ο Καραγκιόζι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα καθώς ο Σταμέλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά.
Στο τελευταίο τέταρτο, συν τις καθυστερήσεις, για τη βολιώτικη ομάδα, φάουλ του Νοριέγα έδιωξε ο Κεχαγιάς, δύο κεφαλιές του Ναουμίδη δεν είχαν στόχο και στο 84' σημειώθηκε το 2-2. Ο Σκοπελίτης έκανε την πάσα και με προβολή ο Κανελλόπουλος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σκοπελίτης απείλησε με σουτ στο 87' και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο επόμενο λεπτό όταν σε τετ-α-τετ ο Κανελλόπουλος πλάσαρε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Βρονταράς (46' Σταμέλος), Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Κιπτίου, Μέτσε (69' Νοριέγα), Ματθαίου (56' Μπαλαράμπε), Ιορδανίδης, Σκοπελίτης, Κανελλόπουλος.
ΑΕ Φαρκαδόνας: Κεχαγιάς, Κωστακιώτης, Ιακωβάκης (76' Ψύρρας), Γιώτας, Κουμπούρας, Γεωργιάδης, Ξάνθος (53' Ρετσιλάς), Καραγκιόζι, Καπράλος, Λένος, Τσικρικάς (62' Νάκου).

Last modified onSunday, 27 March 2016 20:49