noodles volos banner

Δεν άντεξε στην Τσαριτσάνη

Για δύο αποτελέσματα πήγε ο Πύρασος στην Τσαριτσάνη σε αγώνα με αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, αλλά η ομάδα της Νέας Αγχιάλου δεν άντεξε στο δεύτερο ημίχρονο όταν έπαιξε με παίκτη λιγότερο. Ο Οικονόμος κέρδισε 1-0 με σκόρερ τον 40άχρονο Χρήστο Βελετάνη και προσπέρασε τον Πύρασο.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος είχε στη βασική ενδεκάδα τον Χαλάτση κάτω από την εστία, στην άμυνα δεξιά τον Γενιτσαρίδη κι αριστερά τον Χατζητρακόσια, με στόπερ τους Στεφανή, Μπόρα. Δίδυμο στα χαφ οι Κατής, Κοντοβάς, στις πτέρυγες οι Μυργιώτης, Μαλακασιώτης και ο Τσιουρέλης σε ελεύθερό ρόλο πίσω από τον Αναστασίου.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πύρασος είχε δύο καλές στιγμές, στο 20ό λεπτό όταν σουτ του Αναστασίου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 39' όταν από πλάγιο άουτ του Στεφανή, ο Τσιουρέλης βρέθηκε σε καλή θέση, μεταξύ μικρής περιοχής και πέναλτι, αλλά σούταρε άουτ. Οι “κυανόλευκοι” έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 40' καθώς ο Χατζητρακόσιας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και έτσι, το έργο τους έγινε πολύ δύσκολο στο δεύτερο ημίχρονο. Αναφορικά με τους γηπεδούχους απείλησαν με κεφαλιά του Παπαγεωργίου που έβγαλε ο Χαλάτσης (10') και σουτ του Καραγκούνη που απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ (38').
Στην επανάληψη, ο Πύρασος έπαιξε πιο αμυντικά για να κρατήσει το αποτέλεσμα με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Οικονόμος είχε δοκάρι στο 55' με τον Καμπέρη (ο Χαλάτσης απέκρουσε και μετά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο), ευκαιρία με τον Σενκάι (σουτ από καλή θέση που βρήκε σε ετοιμότητα ξανά τον τερματοφύλακα) ενώ μετά σημειώθηκε γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ. Το 1-0 έγινε στο 70' από τον Βελετάνη όταν από βαθύ γέμισμα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν, η κόντρα ευνόησε τον 40άχρονο παίκτη που βγήκε τετ-α-τετ και σκόραρε από κοντά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πύρασος είχε τη φάση του για να ισοφαρίσει όταν πλασέ του Μαλακασιώτη υπό πίεση αμυντικού, έβγαλε δύσκολα ο Γούπος σε κόρνερ. Ακολούθησαν φάσεις για γκολ των γηπεδούχων με τον Γκαμπέτα που νικήθηκε από τον Χαλάτση και πλασέ του Σενγκάι από μακρινή απόσταση άουτ. Στο 90' ο Βαλώτης στην αντεπίθεση, σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Γούπος μπλόκαρε.
Ήταν η πέμπτη ήττα του Πυράσου σε έξι αγώνες που έδωσε στο δεύτερο γύρο, η ομάδα υποχώρησε στη 12η θέση και είναι πλέον στο -2 από Νεοκαισάρεια και Τύρναβο που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τέλος, από τη διοίκηση του συλλόγου επισημάνθηκε η άψογη φιλοξενία από πλευράς Οικονόμου προς τα μέλη της αποστολής.

Συνθέσεις:
Οικονόμος: Γούπος, Μάνικος, Μαχαίρας, Καψιώχας (55' Γκαμπέτας), Κορομηλάς, Αγρόδημος, Καμπέρης (66' Βελετάνης), Παπαγεωργίου (86' Τσάτσος), Σενγκάι, Καραγκούνης, Μπαλής.
Πύρασος: Χαλάτσης, Γενιτσαρίδης, Χατζητρακόσιας, Μπόρας (85' Σαμαράς), Κοντοβάς, Στεφανής, Μαλακασιώτης, Κατής (73' Βαλωτής), Τσιουρέλης, Μυργιώτης (65' Μπασδάνης), Αναστασίου.

Last modified onSunday, 06 March 2016 20:55