noodles volos banner

Πάτσης: “Ο Ράλλης μου ζήτησε 300.000 για τη Μαύρη Θύελλα! Αν φύγει την παίρνω αμέσως εγώ…”

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της Καλαμάτας μίλησε ο Ανδρέας Πάτσης στην σελίδα sportstonoto και την προσέγγιση που έγινε με τον νυν ιδιοκτήτη της Μαύρης Θύελλας Γ. Ράλλη. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρώην παράγοντας της Νίκης Βόλου που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Νίκη Βόλου:

«Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μεσολάβησε και συναντήθηκα με τον Γιώργο Ράλλη, για να πάρω τη Μαύρη Θύελλα, όταν έφυγα από την Νίκη Βόλου. Όμως προς έκπληξή μας μεγάλη, ο Ράλλης μου ζήτησε 300.000 (!) ευρώ να φύγει από την ομάδα, συν τα άλλα τόσα που χρειαζόταν να βάλω για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε Β’ Εθνική αμέσως, φτάναμε τα 600.000 χιλιάρικα, ποσό υπερβολικό για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής…», μας λέει ο γνωστός δικηγόρος της Αθήνας και συνεχίζει:
«Και έτσι φυσικά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις και οι επαφές μας.Το ενδιαφέρον μου όμως παραμένει πάντα ζωντανό για την ομάδα της Καλαμάτας. Αν φύγει ο Ράλλης, εγώ την άλλη μέρα το πρωί παίρνω την Καλαμάτα! Και αυτό σε παρακαλώ να το τονίσεις σε παρακαλώ πολύ, οκ;». Οκ πρόεδρε, το τονίσαμε ήδη νομίζω. Και ο Ανδρέας Πάτσης, πραγματικός χείμαρρος, συνεχίζει ως εξής:
«Πως τα κάνει αλήθεια ανενόχλητος ο Ράλλης όλα αυτά στην Καλαμάτα; Γιατί πια δε αντιδρά ο μεγάλος και τεράστιος κόσμος της Μαύρης Θύελλας στα σχέδια και την παρουσία του μέσα σε αυτήν τόσα χρόνια τώρα; Καλά, τι περιμένουν όλοι στην Καλαμάτα; Να πέσει η ομάδα κατηγορία και μετά να αφυπνιστούν και να τον διώξουν; Τότε θα είναι πολύ αργά, ενώ διάβασα και αυτό που έγραψες πως θα πάει σε έκτακτη ΓΣ για να ανανεώσει την θητεία του στην ομάδα. Ελπίζω να μην το κάνει αυτό, για το καλό της Καλαμάτας φυσικά…».  
Από την Νίκη Βόλου όμως γιατί έφυγε, έτσι ξαφνικά; «Στη Νίκη έβαλα σχεδόν 2.000.000 ευρώ! Η ομάδα όμως ήταν γεμάτη χρέη και κόσμο δεν είχε στο γήπεδο, ακόμη και όταν ανεβήκαμε στην Σούπερ Λίγκα. Δεν πήρα δραχμή εγώ από τα τηλεοπτικά, τα οποία πήγαν σε πληρωμή προσφυγών σε παίκτες από την προηγούμενη διοίκηση. Άρα δεν πήρα τα… λεφτά από τα τηλεοπτικά και έφυγα, όπως διατείνονται κάποιοι, στην Βόλο και στη Νέα Ιωνία. Έφυγα για την μη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, για τα τεράστια έτσι έξοδα της ΠΑΕ και μηδέν έσοδα, ενώ δέχθηκα τεράστιο πόλεμο από το κάποιους τότε που δεν με ήθελαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η παρουσία μου ήταν εμπόδιο στα σχέδιά τους…».
Και τέλος, ρωτήσαμε βέβαια τον Ανδρέα Πάτση και για τον… Λεωνίδα Μπίλη: «Τον Μπίλη τον είχαμε κάποιο διάστημα προπονητή και στη Νίκη Βόλου. Αστείος και ανύπαρκτος και εκεί ως προπονητής. Λίγο πολύ έτσι όπως του τα γράφεις τώρα στο Sportstonoto, που σε διαβάζω και σε βλέπω βέβαια και εγώ στην τηλεόραση συνέχεια. Δεν υπάρχει προπονητής Μπίλης, πόσο δε για μία τόσο μεγάλη ομάδα, με κόσμο, φανέλα και ιστορία, όπως η Μαύρη Θύελλα…».

Last modified onMonday, 18 January 2016 17:33