noodles volos banner

Αποχαιρέτησε με γκολ ο Γκίκα

πηγή mousikovagoni.com πηγή mousikovagoni.com

Ο Ρήγας Φεραίος πανηγύρισε την τρίτη του φετινή εκτός έδρας νίκη που τον διατηρεί ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ήταν το φαβορί στο Μαρτίνο και επιβεβαίωσε το χαρακτηρισμό καθώς πέρασε με 0-2 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Γκίκα και Σέττος, ο πρώτος στο 21ο λεπτό με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ που πήγε στο "παραθυράκι", εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας και ο δεύτερος με πλασέ σε τετ-α-τετ, από πάσα του Γκίκα, στο 56ο. Αμφότεορι έφθασαν στα τέσσερα γκολ, έχοντας ένα λιγότερο από τον Κορέτα.
Ο Ηλίας Γκίκα, από τους κορυφαίους παίκτες στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Βελεστίνου, αφήνει για λίγο τους "κυανόλευκους" καθώς θα μπει στο στρατό για να υπηρετήσει τη θητεία του. Αποχαιρέτισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για αυτό μετά την επίτευξη του τέρματος, πανηγύρισε με στρτατιωτικό χαιρετισμό όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία από το mousikovagoni.com.
Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ξεκίνησε με δύο νίκες το δεύτερο γύρο και θέλει άλλη μία την προσεχή Κυριακή εντός έδρας κόντρα στον Τύρναβο, πριν πάρει τους τρεις βαθμούς από τον Φωκικό, ώστε να πάει με το απόλυτο στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής κόντρα στη Νίκη Βόλου. Δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και το κυριότερο, παίρνει σημαντικά τρίποντα που την διατηρούν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης.