noodles volos banner

Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος...

Δεν είχε καλή παρουσία η Νίκη Βόλου στο χθεσινό ντέρμπι και ηττήθηκε 3-1 στο Αιγίνιο, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αιγινιακός έκανε ό,τι ήθελε. Προηγήθηκε νωρίς, είχε φάσεις, σκόραρε τρία γκολ και το μόνο που κατάφεραν οι "κυανόλευκοι" ήταν να μειώσουν με τον Ελευθεριάδη. Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς, καθώς στην προθέρμανση ο Μπαλαράμπε τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε. Ήρθε και το γρήγορο γκολ των αντιπάλων κι αιφνιδίασε τους παίκτες της Νίκης. Ντεμπούτο έκαναν στο βασικό σχήμα ο Ιορδανίδης παίζοντας ωε επιθετικός χαφ και ο Λίμα ως δεξιός εξτρέμ (μπήκε στη θέση του Μπαλαράμπε). Ο δεύτερος αντικαταστάθηκε στο ημίωρο από τον Κυπτίου -που ήταν έκπληξη ότι δεν ξεκίνησε-. Στην επανάληψη, σε καμία περίπτωση δεν ήρθε η αντίδραση από την πλευρά των Βολιωτών, δεν πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να πετύχουν την ανατροπή και έτσι, το τελικό σκορ διατηρήθηκε στα επίπεδα του 3-1 χάρη στις επεμβάσεις του Παπουρτζή. 
Είναι γεγονός πως τα τρία ντέρμπι εκτός έδρας, η Νίκη τα έχει χάσει (2-1 στην Άρτα, 2-0 στην Ηγουμενίτσα, 3-1 στο Αιγίνιο) κι ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο ματς στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Xάθηκε και η ισοβαθμία με το σύλλογο του Αιγινίου. Με τη χθεσινή ήττα -τρίτη στη σεζόν-, διεκόπη το θετικό σερί των τεσσάρων νικών και μεγάλωσε η ψαλίδα από τις πρώτες θέσεις. Η διαφορά από τον πρώτο Καραϊσκάκη είναι στους 9 βαθμούς και το δεύτερο Αιγινιακό στους έξι, που θα μειωθεί στους τέσσερις και έναν αντιστοίχως εφόσον η Νίκη πάρει τους χαμένους βαθμούς από το ματς με τον Πιερικό.
Η ομάδα δείχνει να έχει αποσυντονιστεί κάπως με τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, καθώς κάποιοι παίκτες όπως ο Παπαδόπουλος έχουν χάσει αρκετά ματς, οι καινούργιοι χρειάζονται το χρόνο τους για να προσαρμοστούν, ενώ παράλληλα δεν έχει βγει το δελτίο του Ισπανού Νοριέγα και δεν έχει αποκτηθεί σέντερ φορ. Οι αναζητήσεις της διοίκησης για τον παίκτη που θα αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης συνεχίζονται ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή αναφορικά με τον επιθετικό περιοχής που θα συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

Last modified onMonday, 18 January 2016 11:17