noodles volos banner

Σημαντικό τρίποντο στο Μαρτίνο

 

Δεύτερη νίκη στο δεύτερο γύρο για τον Ρήγα Φεραίο. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πέρασε από το Μαρτίνο με 2-0 κι ανέβηκε στην έκτη θέση με 28 βαθμούς, είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα οι “κυανόλευκοι” πήραν τη ρεβάνς για την ισοπαλία του α' γύρου. Έλεγξαν το ματς που είχε λιγοστές φάσεις κι αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική πάσα το τελευταίο ημίωρο, θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα τέρματα.

 

 

Στο 1ο μόλις λεπτό, από κόρνερ του Καντού, πρόλαβε να κάνει το γύρισμα ο Τσέλος με προβολή και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι πριν απομακρύνουν οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου. Σε γυριστό σουτ του Κορέτα έβαλε την κόντρα ο Σπυριδάκης στο 18' και κατέληξε κόρνερ, για να γίνει το 0-1 στο 27'. Από πάσα του Γουτούλη, ο Γκίκα βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, από αριστερά και με πολύ ωραίο πλασέ στο απέναντι “παραθυράκι” νίκησε τον Γιουργούση. Καλό σουτ του Καντού πέρασε λίγο άουτ στο 32' σε μια επικίνδυνη στιγμή για τους γηπεδούχους.
Η ομάδα του Βελεστίνου μπήκε καλύτερα στην επανάληψη. Σέντρα-σουτ του Γουτούλη κόντραρε και στο 56' το 0-2. Από κάθετη πάσα του Ηλία Γκίκα, ο Σέττος κέρδισε δύο αντιπάλους στην ταχύτητα, μπήκε στην περιοχή και από το ύψος του πέναλτι, με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Με προβάδισμα δύο τερμάτων, ο Ρήγας Φεραίος “καθάρισε” το ματς και θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλα γκολ εφόσον οι παίκτες του δεν τα χαλούσαν στην τελική πάσα. Στο 59' ο γκολκίπερ του Οπούντιου πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Σέττο, ενώ στο 65' ο Κεφαλάς έδιωξε με γροθιές φάουλ του Καντού.

Συνθέσεις:
Οπούντιος: Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Γ. Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλος, Δέδες, Γκριτσάπη (60' Ζαχαρόπουλος), Πέπας, Πατσαρούχας (46' Ν. Κωτσαλάς), Καντού, Νικολόπουλος (11' λ.τρ. Δημητρέλης)
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Γουτούλης (62' Τσίπη), Κορέτα (80' Ζενούνι), Σέττος, Γκίκα (87' Γούτσιος).

 

Last modified onSunday, 17 January 2016 18:08