noodles volos banner

“Δεν χάθηκε τίποτα, παρά την ήττα”

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Κώστας Βελιτζέλος στάθηκε στο ξεκίνημα της ομιλίας του στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και άλλαξε την μορφή του αγώνα.

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι η Νίκη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε ένα τέτοιο ματς ενώ για την αλλαγή του Λίμα είπε πως ήταν καθαρά επιλογή δική του και έγινε λόγω του ότι ο παίκτης δεν είχε τον ρυθμό που χρειαζόταν για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού είναι μόλις λίγες ημέρες μέλος της Νίκης… Ο Λίμα δεν  μπόρεσε να προσαρμοστεί ενώ βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα εξαιτίας της απρόσμενης απουσίας του Μπαλαράμπε που τραυματίστηκε στην προθέρμανση.
Ο Κ. Βελιτζέλος είπε ότι δεν έχει χαθεί τίποτα παρά την ήττα καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και ότι η ομάδα του στα περισσότερα παιχνίδια ανταποκρίνεται με επιτυχία.  Ο κ. Βελιτζέλος δεν έμεινε, όπως είναι λογικό, ικανοποιημένος και παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν μπήκε ενεργά στο παιχνίδι αφού απείλησε ελάχιστα την εστία του Τόλιου.

Περικλής Αμανατίδης:

“Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Κάνανε ένα καλό παιχνίδι, παρόλο που είχανε ένα καλό παιχνίδι και τη Τετάρτη με τον Πιερικό. Νομίζω ότι είδαν αυτά τα δυο παιχνίδια σοβαρά και δικαίωσαν την εμπιστοσύνη που τους δείξαμε. Νομίζω ότι γενικά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και είχαμε πιο ολοκληρωμένες προσπάθειες….”

Last modified onSunday, 17 January 2016 18:01