noodles volos banner

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα ο Πύρασος

Ο Πύρασος δεν υπολόγιζε το σημερινό ματς καθώς ταξίδεψε αυθημερόν και με πολλές βασικές απουσίες στην Άρτα για να παίξει κόντρα στον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη και το μόνο που κατάφερε ήταν να περιορίσει την έκταση της ήττας στα επίπεδα του 4-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 3-0, αλλά άξιζε ένα γκολ καθώς στο πρώτο μέρος είχε δύο πολύ καλές φάσεις και στο δεύτερο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ισορροπώντας το παιχνίδι.

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Γιάννου στον πάγκο της ομάδας της Άρτας, η ΑΕ Καραϊσκάκης έκανε «καθάρισε» το παιχνίδι μέσα σε είκοσι λεπτά. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Καπετάνος βρήκε τον Μπουσινάκη που σούταρε άουτ. Στο 3' το 1-0 με δυνατό μακρινό σουτ του Κόλλινς, το οποίο κατέληξε στην δεξιά γωνία του τέρματος. Λίγα λεπτά μετά (8'), ο Πύρασος απείλησε με τον Μπόρα, αλλά ο Ραχιώτης απομάκρυνε. 
Στο 12' το 2-0 όταν από μεταβίβαση του Βασίλιεβιτς, ο Μπουσινάκης πλάσαρε εύστοχα σε θέση τετ-α-τετ κι ακολούθησε καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Αναστασίου που εξουδετέρωσε ξανά ο γκολκίπερ του Καραϊσκάκη. Στο 19' έγινε το 3-0 όταν ο Γυφτοκώστας σέντραρε και ο Καπετάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης. 
Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, ο Πύρασος είχε μια καλή στιγμή με ένα σουτ του Μαλακασιώτη στο 24' και ο Καπετάνος σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με σουτ, υποδεχόμενος ωραία την πάσα του Ευαγγέλου ένα λεπτό πριν βγει το α΄ημίχρονο.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε την κατοχή της μπάλας, δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί, με αποτέλεσμα να βγάλει μόνο μία φάση. Αντιθέτως, οι παίκτες του Ξηροφώτου απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις: με σουτ του Αναστασίου στο 46' το οποίο πέρασε άουτ, σουτ του Σαμαρά που μπλόκαρε ο Ραχιώτης στο 57', σουτ του Μπασδάνη στο 68' και σουτ του Βουρδάκη στο 82' που έφυγε ψηλά άουτ. Τρία λεπτά πριν το τέλος, ο Μάλλιος είχε μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όμως το σουτ του μπλόκαρε ο Βαν ντε Γούιχε. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης Αναστασίου και Σαμαράς είχαν δύο σουτ που έφυγαν άουτ.

Συνθέσεις: 
ΑΕ Καραϊσκάκης: Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης, Δημητρίου, Αβραμίδης, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (28' λ.τρ. Καβαλλάρης), Βασίλιεβιτς (63' Φέτσης), Ευαγγέλου (46' Μάλλιος), Μπουσινάκης, Καπετάνος.
Πύρασος: Βαν ντε Γούιχε, Καψιώτης, Δημητριάδης (73' Αχ. Δαμάσκος), Μπόρας, Χατζητρακόσιας, Στεφανής, Μπασδάνης, Μαλακασιώτης (46' Σαμαράς), Χρ. Δαμάσκος (61' Βουρδάκης), Τσιουρέλης, Αναστασίου.