noodles volos banner

“Χάσαμε παιχνίδι ειδικών συνθηκών, η στήριξη του κόσμου δεν είναι αυτή που πρέπει”

Στον άσχημο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ηγουμενίτσας στάθηκε ο τεχνικός της Νίκης Κώστας Βελιτζέλος που παραδέχτηκε ωστόσο ότι ο αντίπαλος ήταν πιο διαβασμένος. Ακόμη “καυτηρίασε” το γεγονός ότι η στήριξη προς την ομάδα δεν είναι αυτή που πρέπει… Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Νίκης Βόλου: “Χάσαμε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών σ ένα αγωνιστικό χώρο που μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφέρεται. Από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι βάσει ενός αγνωστικού πλάνου και της εσωτερικής λειτουργίας της ομάδας. Όσο και να ξέραμε σήμερα ότι αυτό το παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών, κάτι που είναι ξένο για εμάς, προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε κατάλληλα την ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ καλύτερα ο αντίπαλος από εμάς, δημιούργησε φάσεις μεταφέροντας την μπάλα ψηλά, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις . Παρόλα αυτά από μια στημένη φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος τους. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε  να φέρουμε την μπάλα ψηλά, χάσαμε δυο τρείς ευκαιρίες στο ξεκίνημα και αν γινόταν θα είχε διαφορετικέ εξέλιξη το παιχνίδι. Σε μια από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις ο αντίπαλος κατάφερε να κάνει και το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν και τα ψυχικά αποθέματα κάποιων ποδοσφαιριστών που είναι λογικό από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κούραση.  Θα δώσω συγχαρητήρια για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και θα πρέπει να προσαρμοστούμε αν θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό που όλοι επιζητούμε. Φυσικά δεν τελείωσε τίποτα γιατί και οι αντίπαλοι έχουν στραβοπατήματα. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της ομάδος, αυτό που γινόταν όλα τα χρόνια, την στήριξη με όλη τους την ψυχή, και κάποιες φορές είχε αποτέλεσμα και κάποιες όχι. Φέτος έχει στηθεί μια ομάδα από το μηδέν. Τα όποια λάθη, έγιναν από άγνοια ή βιαστικές κινήσεις και την “πολυκοσμία” που πέρασε από την ομάδα αλλά σίγουρα όχι με ύπουλο και δόλιο τρόπο.  Οι άνθρωποι που στηρίζουν οικονομικά τη Νίκη προσπάθησαν να “χτίσουν» κάτι και δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρότι η ομάδα έχει βελτιωθεί ως εικόνα η στήριξη δεν είναι αυτή που πρέπει.  Αναφέρομαι στους ανθρώπους  που “τρέχουν” αυτή την ομάδα. Τα παιδιά παίζουν κάθε αγωνιστική με το μαχαίρι στο λαιμό υπό την πίεση επειδή  παίζουν στη Νίκη Βόλου. Δυστυχώς όλα μαζί δεν γίνονται. Θέλει στήριξη, πίστη και υπομονή. Υπάρχουν παραδείγματα ομάδων που έπεσαν Γ Εθνική και δεν σήκωσαν κεφάλι.
Χρειάζεται και τύχη. Είχαμε κάποιες φάσεις με το Ναουμίδη και τον Κρεββατά. Προσπαθήσαμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο αγωνιστικός  χώρος δεν το επέτρεπε. Ο αντίπαλος ήταν πιο έτοιμος σε αυτό το κομμάτι.”

Παναγιώτης Χατζηπέτρος: “Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει ως τώρα. Στο δεύτερο είχαμε κάποια προβλήματα αλλά γενικά αν δούμε όλο το παιχνίδι πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόδοση που έχουμε κάνει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουνε και να υποσχεθώ πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στα υπόλοιπα παιχνίδια".

Last modified onSunday, 29 November 2015 20:11