noodles volos banner

Βελιτζέλος: "Ξέρουμε ακριβώς τί φταίει"

Απογοητευμένος, για ακόμα ένα παιχνίδι, φάνηκε ο Κώστας Βελιτζέλος, με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Τύρναβο.

Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε για μία ακόμα φορά στην εμφάνιση του δευτέρου μέρους, που δεν ήταν το ίδιο καλή με αυτήν του πρώτου, ενώ τόνισε πως οι λόγοι αυτού του συνεχόμενου ντεφορμαρίσματος είναι ξεκάθαροι, αλλά δε θα ήθελε να τους επισημάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Για μία ακόμα φορά, από την ημέρα που ήρθα, διακρίνω διαφορά στην απόδοσή μας από το πρώτο, στο δεύτερο μέρος. Για εμάς, που βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα, γνωρίζουμε τί φταίει και δεν αποδίδουμε τα αναμενόμενα, αλλα δε θα ήταν καλό να τα αναφέρουμε και παραέξω, γιατί δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Σίγουρα, όταν έχεις τόσο κόσμο να σε ακολουθεί παντού κι εσύ με τα αποτελέσματα τον απογοητεύεις, είναι ένα επιπλέον πρόβλημα. Βάλαμε σε αρκετές περιπτώσεις την μπάλα μέσα στην περιοχή του Τυρνάβου κι απλά δεν την σπρώξαμε στα δίχτυα, κυρίως από πλαγιοκοπήσεις, κι όχι κάθετα, όπως θέλουμε να γίνεται. Παλέψαμε το παιχνίδι, μέχρι το τέλος και δώσαμε τα πάντα για να το πάρουμε. Είναι ώρα για περισυλλογή και πολλή δουλειά. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, δεν έχει κριθεί τίποτα για τη Νίκη ακόμα. Αν νόμιζα πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δε θα ήμουν εδώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Τυρνάβου, δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο, κι όχι μπάλα. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες ομάδες σαν κι αυτήν στην Ελλάδα".

Last modified onSunday, 08 November 2015 19:59