noodles volos banner

Λήθαργος (0-0)

Συνεχίζεται το αρνητικό σερί για τους κυανόλευκους, που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε τον Τύρναβο στο "Π. Μαγουλάς" - Ακόμα μία κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Κώστα Βελιτζέλου σε δεύτερο ημίχρονο, που για περίπου 25 λεπτά αδυνατούσαν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία για γκολ - Ακυρωθέν γκολ του Ναουμίδη στο 93' ως οφσάιντ, σε μία φάση που ο νεαρός παίκτης των κυανόλευκων φάνηκε να καλύπτεται από τους αμυνόμενους των φιλοξενουμένων.

Πολλές οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος

Η Νίκη ήταν αυτή που φάνηκε, αρχικά, να θέλει περισσότερο το γκολ, ανοίγοντας τον χορό των ευκαιρίων από νωρίς. Συγκεκριμένα στο 3', ο Κανελλόπουλος ήταν εκείνος που έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά, έκανε τη συρτή μπαλιά, με τον Κρεββατά να πιάνει το σουτ στην κίνηση και τον Καρατάσιο να βάζει την κόντρα, πριν η μπάλα φτάσει προς την εστία του Παπαγιάννη. Δύο λεπτά αργότερα, είχαμε νέα καλή στιγμή για τους κυανόλευκους. Ο Ελευθεριάδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κανελλόπουλος έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με τον Παπαγιάννη να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία. Στο 13', ήταν σειρά του Ελευθεριάδη να απειλήσει, όταν ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, σούταρε, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Ο ρυθμός στα επόμενα λεπτά, έπεσε αισθητά, με την επόμενη καλή ευκαιρία να σημειώνεται στο 25'. Ο κινητικότατος, στο πρώτο μέρος, Ελευθεριάδης έπιασε ξαφνικό σουτ από μακρινή απόσταση, ο Παπαγιάννης έδειξε να αιφνιδιάζεται, με τον νεαρό πορτιέρε να διώχνει δύσκολα τελικά σε κόρνερ. Στο 27', ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Τύρναβο. Ο Τασιούλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πλάσαρε στην απέναντι γωνία, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, η Νίκη απάντησε εκ νέου. Οι κυανόλευκοι άλλαξαν όμορφα την μπάλα, τελικός αποδέκτης ήταν ο Μπαλαράμπε εντός περιοχής κι από τα αριστερά, εκείνος σούταρε με δύναμη, με τον Λίταινα να βάζει την κόντρα. Στο 37', οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου. Ο Αϊβάζης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Μπαλαράμπε και στη συνέχεια εκείνη να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστία του Σταυράκη.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία καλή στιγμή για τη Νίκη στο 44', όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτίτσα πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαγιάννη.

Ακόμα ένα κακό δεύτερο μέρος για τους κυανόλευκους, σκόραρε από αντικανονική(;) θέση ο Ναουμίδης στην εκπνοή

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 51', ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Παπαγιάννης έκανε άστοχη έξοδο, με το Ναουμίδη στο δεύτερο δοκάρι σε κενή εστία, να μην μπορεί να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα. Στο 60', η Νίκη ήταν αυτή που απείλησε ξανά, όταν ο Κανελλόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έδωσε στον ανενόχλητο Μπαλαράμπε, που σε κενή εστία δεν πρόλαβε με προβολή να σκοράρει.

Στα επόμενα λεπτά, ο Τύρναβος είχε σωστή αμυντική λειτουργία και κρατούσε με αποτελεσματικότητα τη Νίκη εκτός της περιοχής του. Οι "κυανόλευκοι" είχαν φλύαρη υπεροχή και ανούσια κατοχή της μπάλας, με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν το λάθος, προκειμένου να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Το ...γνωστό νεκρό διάστημα των ποδοσφαιριστών της Νίκης στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε και πάλι, με τον εκνευρισμό και το άγχος για αυτούς να είναι κάτι παραπάνω από φανερό.

Η επόμενη καλή στιγμή για τη Νίκη ήρθε στο 81'! Ο Μπαλαράμπε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κανελλόπουλος έκανε απευθείας το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, απομάκρυνε στη γωνία του ο Παπαγιάννης. Ο Τύρναβος απάντησε επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Χρηστίδης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο Μέτσε, πήρε επικίνδυνη τροχιά και κατέληξε κόρνερ.

Η αναμέτρηση έφτασε στις καθυστερήσεις, με τους παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου να πιέζουν όσο περισσότερο μπορούν για την επίτευξη ενός τέρματος, που θα ήταν και το νικητήριο. Στο 91', η Νίκη έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Κόλα εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ' όλους, με τον Κρεββατά ανενόχλητο στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την στην αγκαλιά του Παπαχρήστου.

Το τέλος επεφύλασσε τη φάση του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 93' η Νίκη κέρδισε φάουλ σε καλή θέση για κάποιο γέμισμα, ο Κόλα το εκτέλεσε, ο Παπαγιάννης έκανε λάθος εκτίμηση, χάνοντας την μπάλα, με τον Ναουμίδη να σκοράρει. Ο δεύτερος βοηθός της αναμέτρησης, όμως, ακύρωσε το γκολ, θεωρώντας πως ο αμυντικός της Νίκης ήταν εκτεθειμένος. Ακολούθησε γενική σύρραξη κι έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τους ανθρώπους του πάγκου των γηπεδούχων, με την απόφαση, όμως, να μην αλλάζει από τον ρέφερι της συνάντησης

Τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία με 0-0, με τη Νίκη να μένει χωρίς τρίποντο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι

Συνθέσεις:

Νίκη Βόλου: Σταυράκης, Κοτίτσας, Παπαδόπουλος, Ναουμίδης, Χολέβας, Μπιτσάκος (61' Βέργος), Ιβανίδης, Μπαλαράμπε (85' Μέτσε), Κανελλόπουλος, Ελευθεριάδης (76' Κόλα), Κρεββατάς.

Τύρναβος:  Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Λούγκος, Καρατάσιος, Λίταινας, Καρλιάμπας, Τσιρλίδης (46' Παπαχρήστος), Τασιούλης (90' Μητσογιάννης), Χρηστίδης, Μπαξεβάνος (79' λ.τρ. Μανιώτης), Μπαρούτας.

 

Last modified onSunday, 08 November 2015 19:24