noodles volos banner

Κρας τεστ στην έδρα του Καραϊσκάκη

Μπορεί η Νίκη Βόλου να έχει παίξει δύο τοπικά ντέρμπι κι άλλα δύο με Πιερικό, Αιγινιακό, ωστόσο το σημερινό ματς με τον Καραϊσκάκη αποτελεί το πιο σημαντικό κρας τεστ. Είναι η πρώτη έξοδος για τους "κυανόλευκους" εκτός νομού Λάρισας κόντρα στην ομάδα που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας με σέντρα στις 15:00 για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Με τον Κώστα Βελιτζέλο να κάνει ντεμπούτο, η Νίκη θέλει θετικό αποτέλεσμα ώστε να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη θέση. Είναι ήδη στο -2 από τον Καραϊσκάκη χωρίς να υπολογίζουμε την τιμωρία αφαίρεσης των έξι βαθμών. Σε περίπτωση ήττας, απομακρύνεται πολύ από το σύλλογο της Άρτας που παρουσιάζεται ουσιώδης μέχρι στιγμής παίρνοντας "επαγγελματικές" νίκες.
Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Νάκας και Κιπτίου. Ο νέος τεχνικός της Νίκης έχει συμπεριελάβει 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κόλα, Κολημήτρας, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Μέτσε, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Ταουσιάνης, Χολέβας.