noodles volos banner

Επιστροφή Μπιτσάκου στη Νίκη (;)

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους κυανόλευκους να βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, μία ανάσα από την απόκτησή του.

Μία μεταγραφή που, αν τελικώς πραγματοποιηθεί, θα προκαλέσει αίσθηση στους φίλους της Νίκης, έχει στα σκαριά της η κυανόλευκη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, που το καλοκαίρι που μας πέρασε έμεινε χωρίς ποδοσφαιρική στέγη και παραμένει ελεύθερος, φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τους Βολιώτες και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει στην πόλη μας, ύστερα από περίπου 2 χρόνια. Βέβαια, οι άνθρωποι του κυανόλευκου συλλόγου διατηρούν "σιγή ιχθύος", όσον αφορά την έκβαση της υπόθεσης, με τις φημολογούμενες εξελίξεις, πάντως, να αναφέρουν πως πρόκειται για τελειωμένη υπόθεση, με τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται ακόμα και σήμερα το βράδυ!

Να υπενθυμίσουμε πως η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Γ' Εθνικής λήγει στα τέλη του μήνα που διανύουμε, οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος, προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν τελικά στην τελική συμφωνία, αν δεν έχει ήδη επιτευχθεί.

Last modified onThursday, 15 October 2015 19:42