noodles volos banner

"Όλοι μαζί, ενωμένοι για το κοινό καλό"

Μία ημέρα μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Βασίλης Λάμπρου στέλνει το δικό του μήνυμα ενότητας με προσωπική του δήλωση που φιλοξενείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
Όπως αναφέρεται "Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της Προεδρίας του Συλλόγου μας. Είναι ιστορική η συγκυρία, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης αναγεννάται από τις στάχτες της, χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων ημών, οι οποίοι χωρίς να υπολογίζουμε χρήμα και κόπο βάλαμε τα θεμέλια για τη δημιουργία της νέας μεγάλης Νίκης. Από αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείπει κανείς.
Η Ιδέα Νίκη Βόλου εδώ και 91 χρόνια υπάρχει χάρη στην αγάπη του κόσμου της. Γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, καθώς είμαστε το πρώτο Ερασιτεχνικό Σωματείο από άποψη ερασιτεχνών αθλητών και με πολλές επιτυχίες πανελληνίως σε αρκετά αθλήματα. Όλοι μαζί, ενωμένοι για το κοινό καλό που δεν είναι άλλο από την συνεχή παρουσία του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, την ανάδειξη νέων αθλητών και τις επιτυχίες".