noodles volos banner

Το φιλικό του Πυράσου στην Ευξεινούπολη

Άνιση μάχη ήταν το σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο γήπεδο της Ευξεινούπολης ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Πύρασο μιας και οι φιλοξενούμενοι εκτός από το γεγονός ότι είναι μια κατηγορία παραπάνω, μετρούν 40 ημέρες προετοιμασίας ενώ οι "πράσινοι" έχουν λίγες ημέρες που ξεκίνησαν.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της αγχιαλίτικης ομάδας στην ιστοσελίδα της, ο Πύρασος κέρδισε 10-2 σε αγωνιστικό χώρο χωρίς γραμμές. Τα γκολ του Πυράσου σημείωσαν οι: Δαμάσκος στο 21' με ωραία προσποίηση και πλασέ, Αναστασίου στο 37' με καταπληκτικό μακρινό οσυτ, Δαμάσκος στο 43' με πλασέ, Μαλακασιώτης στο 45' με φοβερό σουτ από το κέντρο (!), Κοτζαθανάσης στο 48' με μονοκόμματο σουτ ύστερα από κόρνερ, Τσιουρέλης στο 60' με πλασέ, Τσιουρέλης στο 65' με σουτ, Δανόπουλος στο 67' με σουτ, Μακανίκας στο 76' με σουτ, Σπύρου στο 80' με σουτ.
Για τον Πύρασο δύο χαμένα πέναλτι στο 27' με τον Κοντοβά και στο 70' με τον Σφάκα και τρία δοκάρια, στο 34' με Μαλακασιώτη, 79' με Δανόπουλο και 80' με Βουρδάκη.
Για τη Δήμητρα, τα γκολ σημείωσαν στο 62' με ωραίο πλασέ ο Τιμπλαλέξης και στο 75' από κοντά ο Παυλίδης.
Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Τσάμης, Ξηρομερίσιος, Νικηφοράκης, Βογιατζής, Φιλατζικιώτης, Ζουμπόπουλος, Ποζιόπουλος, Κουρτέλης, Σιαμέτης, Παυλίδης. Έπαιξαν και οι Τιμπλαλέξης, Κεσεντίδης, Σταματίου, Αρτ. Νικηφοράκης, Σαρρής, Πιπινής, Παρίσης, Χατζηγεωργίου, Μηλιώνης, Ματρακίδης.
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε (75' Γκινίδης), Καψιώτης (46' Χατζητρακόσιας), Κουρτέλης (46' Αχ. Δαμάσκος-82' Γρατσάνης)), Μπόρας (60' Μπούτλας), Πλασταράς (70' Βουρδάκης), Βαγγελάκος (60' Δανόπουλος), Μαλακασιώτης (60' Σφάκας), Τσιουρέλης (70' Σπύρου), Κοντοβάς (60' Καραλόπουλος), Αναστασίου (46' Μακανίκας-82' Κόκκαλης), Χρ. Δαμάσκος (46' Κοτζαθανάσης).