noodles volos banner

Ισοπαλία σωτηρίας για τον Ρήγα Φεραίο

Γρήγορα θα ξεχάσουν το σημερινό ματς όσοι φίλαθλοι -και δεν ήταν λίγοι- βρέθηκαν στο γήπεδο του Βελεστίνου. Το τελικό 0-0 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αφού οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Με το βαθμό της ισοπαλίας, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη εξασφάλισε την παραμονή στη Γ’ Εθνική τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

 

Ένα σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Γουτούλη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων στο 25ο λεπτό ήταν η μοναδική φάση στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, με τον Ρήγα Φεραίο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην βρίσκει διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ, ενώ δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση παρά μόνο με ένα φάουλ του Ραπτόπουλου που πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, ο Μπίκας είχε σουτ από το ημικύκλιο που έφυγε άουτ, ενώ στο 70ό λεπτό σημειώθηκε ίσως η καλύτερη στιγμή του αγώνα όταν από δεξιά, ο Σπαθής εκτέλεσε κόρνερ με το αριστερό πόδι. Η μπάλα κατευθύνονταν στο πίσω δοκάρι και ο Αλυσανδράτος απέκρουσε ενστικτωδώς.
Ήσυχο παιχνίδι, χωρίς κάποια κάρτα από τον διαιτητή, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ικανοποιημένες από την ισοπαλία, ο Ρήγας Φεραίος γιατί εξασφάλισε τη σωτηρία και μαθηματικά, ο Αχιλλέας γιατί δεν ηττήθηκε στο Βελεστίνο. Την επόμενη αγωνιστική, οι “κυανόευκοι” σε ματς-φωτιά υποδέχονται τα Τρίκαλα που διεκδικούν την άνοδο.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Γούτσιος, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής (46’ Σιώμος), Κεμάλλι, Μπίκας (60’ Γεωργαντζής), Ζενούνι, Γουτούλης (72' Γουτούλης).
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αλυσανδράτος, Καραγκούνης, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Δερμίσης, Δημητρουλόπουλος, Καθάριος (63' Καραχαλίδης), Δαλαμήτρας, Μωυσίδης, Κωτσιαρίδης, Λάλα (72' Κυραλίδης).

 

Last modified onSunday, 26 April 2015 21:12