noodles volos banner

Παλικαρίσιο διπλό για Ρήγα Φεραίο


Παλικαρίσιο διπλό για τον Ρήγα Φεραίο που άλωσε την έδρα της Αγιάς, πήρε δεύτερη στη σειρά νίκη κόντρα στις ομάδες του νομού Λάρισας κι ανέβηκε στην 7η θέση, στο +3 από τον 12ο Δωτιέα. Μάλιστα, η νίκη αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη καθώς οι “κυανόλευκοι” από το 63ό λεπτό έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. “Χρυσός” σκόρερ ο Χάρης Μπίκας.

Το ματς διεξήχθη με δυνατή βροχή. Οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου έπαιξαν με πάθος, μπλόκαραν τα ατού του Δωτιέα και πήγαν το ματς στο ρυθμό που ήθελαν. Φάουλ του Τσίπη στο 6' απέκρουσε ο Σταυράκης, ενώ το πρώτο απειλητικό σουτ από πλευράς γηπεδούχων έγινε στο 26' από τον Πετρουζέλη κι έφυγε άουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με ελάχιστες φάσεις και πλασέ του Τσίπι στο 45' που έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη, στο 57' ο Τσίπι προσπάθησε να σκοράρει ξανά από φάουλ αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Δωτιέα, ενώ στο 63ο λεπτό ο Κεμάλλι τράβηξε αντίπαλο από τη φανέλα και δέχθηκε μέσα σε ένα δεκάλεπτο τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Βρέσκα. Έτσι, ο Ρήγας Φεραίος συνέχισε για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο. Ωστόσο, ήλεγχε το ματς και κατάφερε να φθάσει στο γκολ. Στο 76', ο Τσίπη εκτέλεσε φάουλ, ο Σταυράκης είχε ασταθή επέμβαση και η μπάλα βγήκε στα πλάγια, όπου ο επερχόμενος Μπίκας με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Τελευταία φάση στο 90ό λεπτό με τον Μιχολίτση να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει.
Ο Ρήγας Φεραίος πέρασε από μια δύσκολη έδρα και κέρδισε δυνατή ομάδα που έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι “κυανόλευκοι” ανέβηκαν στην 7η θέση, ενώ ακολουθεί τρίποντο στα χαρτιά από τον Πυρσό που θα βελτιώσει περισσότερο τη θέση τους! Έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν την παραμονή καθώς τέτοιες νίκες με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους δίνουν ...έξι βαθμούς.

Συνθέσεις:
Δωτιέας: Σταυράκης, Δημολιός, Γούτος, Κόκκας, Πετρουζέλης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Πλιάγκας, Ουέλιγκτον, Κουβελάς.
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Βουραζέρης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής (84' Γουτούλης), Τσίπι (90' Σιώμος), Ζενούνι, Κεμάλλι, Μπίκας (80' Μιχολίτσης).