noodles volos banner

Έσπασε το αήττητο του Ρήγα Φεραίου

Το αήττητο σερί του Ρήγα Φεραίου από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα, έσπασε σήμερα στην Άρτα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη προηγήθηκε με τον ...συνήθη ύποπτο, Κώστα Κρεββατά αλλά η τοπική Αναγέννηση έφθασε στην ανατροπή του σκορ, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι στο 37' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κεμάλλι, κάρτα για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι της ομάδας του Βελεστίνου.

Φάουλ του Κεμάλλι στο 8' μπλόκαρε ο Μπαντής, ενώ η Αναγέννηση απείλησε στο 11' με σουτ του Παπαβασιλείου που έφυγε λίγο άουτ και πέντε λεπτά αργότερα με σουτ του Χρηστογιάννη σε θέση τετ-α-τετ από πλάγια αριστερά, που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Μαλάκος είχε σουτ άουτ στο 20', ενώ δοκάρι στο 26' με δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα για τον Σιδέρη των γηπεδούχων. Το 0-1 έγινε στο 29' όταν ο Ζενούνι έβγαλε τη σέντρα, ο Κρεββατάς πήρε με κεφαλιά, ο Μπαντής με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε προσωρινά, όμως ο Κρεββατάς με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το 8ο γκολ του Βολιώτη σέντερ φορ στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι "κυανόλευκοι" δεν μπόρεσαν όμως να κρατήσουν για πολύ το προβάδισμα, καθώς στο 35' σημειώθηκε το 1-1. Από δυνατό πλάγιο άουτ του Χρηστογιάννη και γυριστή κεφαλιά του Σιδηρόπουλου, ο Μάρκος από κοντά σκόραρε με προβολή. Δύο λεπτά μετά το τέρμα της Αναγέννησης, ο Κεμάλλι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ρίππη. Ο παίκτης του Ρήγα έκανε τάκλιν στην μπάλα που έφυγε πλάγιο άουτ και ο Σιδηρόπουλος του ζήτησε το λόγο για το μαρκάρισμα. Ο τελευταίος έπεσε στο έδαφος, δέχθηκε την κίτρινη κάρτα αλλά ο Κεμμάλι αποβλήθηκε από τον ρέφερι, αδίκως όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ρήγα, θεωρώντας ότι ο αντίπαλος προσποιήθηκε τραυματισμό.

Στην επανάληψη, ο Μαλάκος είχε καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ στο 49', η απάντηση από τον Γεωργίου στο 51'. Το γκολ της νίκης για τους Αρτινούς σημειώθηκε στο 71ο λεπτό, όταν ο Γεωργίου εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο αρχηγός Χρηστογιάννης με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Κεφαλά για το 2-1.
Σουτ του Κρεββατά κόντραρε σε πόδια αμυνομένων, ενώ προσπάθειες του Μιχολίτση δεν ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στα τελευταία λεπτά που οι Βελεστινλιώτες πίεσαν για την ισοφάριση αν και ήταν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Για την Άρτα, ο Σιδέρης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Κεφαλά, αλλά ο πορτιέρε του Ρήγα Φεραίου απομάκρυνε το σουτ του μεσοεπιθετικού της Αναγέννησης και στη συνέχεια  μπλόκαρε τη νέρα κεφαλιά του Σιδέρη.

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Άρτας: Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου (65' Τάσσος), Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου (95' Μαγκάκης), Σιδέρης (91' Νικολαΐδης).
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Μαλάκος (66' Τσίπι), Κεμάλλι, Μπίκας (69' Ζατσάι), Ζενούνι (78' Μιχολίτσης), Κρεββατάς.