noodles volos banner

Βαριά ήττα για τον Πύρασο

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Πύρασος... αλλά ήταν πολύ αργά. Στο πρώτο "απουσίαζε" και βρέθηκε να χάνει 0-4 από την ΑΕ Καραϊσκάκης με κάκιστη απόδοση. Το μόνο που κατάφεραν οι “κυανόλευκοι” ήταν να περιορίσουν την έκταση της ήττας σκοράροντας το γκολ της τιμής...

Κακός ο Πύρασος, με πολλά αμυντικά κενά, απογοήτευσε με την απόδοση του πρώτου μέρους. Ο Καραϊσκάκης, από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου και με τρεις ξένους στη σύνθεσή του, κυριάρχησε ολοκληρωτικά σε άμυνα κι επίθεση. Με ωραία ανάπτυξη, τους παίκτες του να πηγαίνουν πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες, μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο...

Σουτ του Καβαλλάρη στο 4ο λεπτό από καλή θέση κόντραρε στα πόδια του Γκάγκα και ήταν η προειδοποίηση για το τι θα ακολουθούσε... Στο 14' ο Μπασδάνης προσπάθησε με τάκλιν να διώξει, η μπάλα στρώθηκε στον Βασίλιεβιτς που από κοντά έγραψε το 0-1. Στο 19' ο ίδιος παίκτης με πλασέ, στην πλάτη της άμυνας από πάσα του Στάνσετιτς, ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ στο 38' έγινε το 0-3 όταν ο Κυριάκης σέντραρε, ο Βαν ντε Γουίχε απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Χούσος με δυνατό σουτ την “κάρφωσε” στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα το τέταρτο τέρμα των φιλοξενούμενων, με τον Κυριάκη να σεντράρει και τον Παναγιώτου να πλασάρει στην κίνηση ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς.

Στο πρώτο μέρος, ο Πύρασος απείλησε μόνο αμέσως μετά το 0-1 όταν σουτ του Αναστασίου από καλή θέση μπλόκαρε ο Καραγκούνης. Στην επανάληψη, ο Πύρασος φάνηκε περισσότερο, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Καραϊσκάκης δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα με το υπέρ του 0-4. Έτσι, η μείωση έγινε στο 70' με τον Μυργιώτη ύστερα από σέντρα του Π. Κοντοβά.

Φάσεις για γκολ καταγράφηκαν στο 47' με σουτ του Γ. Κοντοβά που κόντραρε στον Κόλλινς, με κεφαλιά του Στεφανή που απέκρουσε στο 58' με το ένα χέρι ο πορτιέρε του Καραϊσκάκη και κεφαλιά άουτ του Μπασδάνη αμέσως μετά, ενώ ο Αναστασίου δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ατομική προσπάθεια στο 67' και σουτ του Γ. Κοντοβά στο 69' έφυγε λίγο άουτ. Τέλος, κοντινό σουτ του Στάνσετιτς στο 90' απέκρουσε ο Βαν ντε Γουίχε.

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου αγνοεί τη νίκη εδώ και 2,5 μήνες, εντός έδρας μετράει τρεις σερί ήττες (οι δύο μάλιστα με μεγάλα σκορ) και πλέον είναι μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Την Τετάρτη παίζει στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό που φιγουράρει στην 5η θέση.

Συνθέσεις:
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε, Σπ. Γκάγκας, Χάνος (55' Τσιουρέλης), Γ. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος (60' Μυργιώτης), Γκίκα (49' Σφάκας), Π. Κοντοβάς, Ανστασίου.
Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Κυριάκης (87' Κατσαρός), Κόλλινς, Βασίλιεβιτς (60' Κατσούλας), Χούσος (46' Μαργαρίτης), Παπανίκος, Παναγιώτου, Κακάβας, Στάνσετιτς, Σιμονιάν, Καβαλλάρης.