noodles volos banner

Πρεμιέρα σήμερα για Πύρασο και Ρήγα Φεραίο

Πύρασος και Ρήγας Φεραίος κάνουν πρεμιέρα σήμερα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι Αγχιαλίτες υποδέχονται στο γήπεδό τους τα Λευκάδια, ενώ οι Βελεστινλιώτες έχουν έξοδο στην Τσαριτσάνη κόντρα στον τοπικό Οικονόμο. Και τα δύο ματς έχουν σέντρα στις 17:00.

Ιστορικό ματς για τον Πύρασο καθώς στην 62χρονη ιστορία του, είναι το πρώτο στη Γ' Εθνική. Αντίπαλος για τους "κυανόλευκους" του Νίκου Χατζηκυριακίδη τα Λευκάδια, μια ομάδα που εξασφάλισε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στην κατηγορία κάνοντας συνένωση με τον ΠΑΟ Κουδούνας, σύλλογο του τοπικού Ημαθίας. Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ αποτελείται από παίκτες ηλικίας 17-18 ετών. Όσον αφορά στον Πύρασο, είναι σημαντικό να ξεκινήσει με εντός έδρας τρίποντο το ...ταξίδι του στο άγνωστο της Γ' Εθνικής. Εκτός μάχης οι τιμωρημένοι από τα περσινά μπαράζ Στεφανής, Λ. Γκάγκας, οι τραυματίες Μίλτος, Μακανίκας και ο Βούλγαρης του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο.

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αγωνίζεται ο Ρήγας Φεραίος στην Τσαριτσάνη κόντρα στον Οικονόμο, που παρουσιάζεται δυνατός τη νέα σεζόν, όπως άλλωστε και την περασμένη περίοδο που ήταν όμως σε άλλο όμιλο από τους Βελεστινλιώτες. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα πορευτεί με την εμπειρία που οι παίκτες της αποκόμισαν από το προηγούμενο πρωτάθλημα, ενώ ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό με νεαρούς, ικανούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος κόουτς δεν υπολογίζει στον Βουραζέρη που κουβαλάει τιμωρία λόγω κόκκινης κάρτας από το φινάλε της σεζόν 2013-14.

Last modified onSunday, 14 September 2014 10:40