noodles volos banner

Πύρασος: Aνανέωσε ο Βαγγελάκος, Γ.Σ. στις 16/6

Η ομάδα του Πυράσου ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Κώστας Βαγγελάκος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα, ενώ τη Δευτέρα 16/6 υπάρχει γενική συνέλευση απολογισμού της σεζόν που μας πέρασε. Ο Βαγγελάκος είναι φοιτητής από την Καρδίτσα κι αγωνίζεται σε ομάδες της Μαγνησίας τρία χρόνια. Τη σεζόν 2011-12 έπαιξε και διακρίθηκε στον ΓΣ Αλμυρού στη Δ' Εθνική, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια κατέλτησε δύο πρωταθλήματα Α' ΕΠΣΘ και δύο Κύπελλα ΕΠΣΘ με τον Πύρασο. Συνολικά συμμετείχε σε ματς πρωταθλήματος 56 φορές με την ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη, της οποίας αποτελεί βασικό μέλος: 23 ματς στην Α' ΕΠΣΘ και 5 στα μπαράζ τη σεζόν 2012-13, 26 ματς στην Α' ΕΠΣΘ και 2 στα μπαράζ τη σεζόν 2013-14, με συνολικά 4 τέρματα.
Σε δηλώσεις του στο www.pyrasos.com, ο 22χρονος αμυντικός χαφ επισήμανε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία που μου δίνουν τη δυνατότητα να αγωνιστώ στη Γ' Εθνική τη νέα σεζόν. Βρίσκομαι δύο χρόνια στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος καθώς το κλίμα είναι εξαιρετικό. Δικαίως ο Πύρασος κατέκτησε δύο συνεχόμενα νταμπλ. Στεναχωρήθηκα που λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στα μπαράζ ανόδου, όμως είμαι εδώ, έτοιμος για τις επόμενες προκλήσεις, για τη νέα ιστορική σεζόν που θα βρει τον Πύρασο στην τρίτη κατηγορία".

Τη Δευτέρα η Γ.Σ. του Πυράσου
Ο Πύρασος ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου που θα γίνει στις 19:30 στο Δράγνειο Δημαρχειακό Μέγαρο. Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδος μας και τα μέλη του σωματείου να δώσουν το "παρών" καθώς στη συνέλευση θα γίνει ο οικονομικός-διοικητικός απολογισμός της σεζόν και θα αναλυθεί ο σχεδιασμός ενόψει Γ' Εθνικής.