noodles volos banner

Πύρασος και Γ. Κοντοβάς συνεχίζουν τη συνεργασία τους, μένει ελεύθερος ο Πλαβός

Ένα από τα βασικά του στελέχη τα τελευταία χρόνια κράτησε ο Πύρασος στο δυναμικό του, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αριστεροπόδαρο Γιάννη Κοντοβά. Ανήκει στον Πύρασο από το καλοκαίρι του 2010 και έχει καταγράψει 98 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και μπαράζ ανόδου, σημειώνοντας 13 τέρματα, ενώ με την ομάδα της Ν. Αγχιάλου έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Α' ΕΠΣΘ και δύο Κύπελλα ΕΠΣΘ. Είναι ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Πυράσου, ο οποίος ενώ ξεκίνησε να παίζει ως αριστερός μπακ, την τελευταία διετία έχει εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό χαφ που παίζει κυρίως στην αριστερή πτέρυγα.
Σε δηλώσεις του στο www.pyrasos.com, ο Γιάννης Κοντοβάς δήλωσε: "Ο Πύρασος είναι το ποδοσφαιρικό μου σπίτι τα τελευταία χρόνια και από τη στιγμή που όλα κυλούν εξαιρετικά με τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους συμπαίκτες μου, δεν θα μπορούσα να αποχωρήσω. Μας περιμένει μια ακόμη πρόκληση, η συμμετοχή στη Γ' Εθνική και θεωρώ ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της επόμενης περιόδου. Η ομάδα μας έχει μεγάλη δυναμική και πολύ αξιόλογο κορμό ποδοσφαιριστών. Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα συγκροτήσει ένα δυνατό σύνολο που θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν. Το στοιχείο που χαρακτηρίζει καλύτερα τον Πύρασο είναι το οικογενειακό κλίμα και για αυτό το λόγο, θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο".

Ελεύθερος ο Πλαβός: Γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Πλαβό, καθώς "παρά το γεγονός ότι υπήρχε διάθεση κι από τις δύο πλευρές για ανανέωσή της την επόμενη σεζόν, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει την ομάδα στη Γ' Εθνική" όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που συνεχίζει ως εξής: "Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τον Φώτη Πλαβό για την προσφορά και το ήθος που έδειξε τη φετινή σεζόν που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και τού εύχεται ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του διαδρομή". Ο κεντρικός αμυντικός από τον Αλμυρό σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τις δύο ομάδες της περιοχής του, τον ΓΣΑ και τη Δήμητρα...

Last modified onFriday, 13 June 2014 13:11