noodles volos banner

Ξύπνησε αργά

Ηττήθηκε 2-0 από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» ο Ολυμπιακός όντας ευάλωτος αμυντικά στο α’ μέρος κι ανεβασμένος αλλά όχι αρκετά απειλητικός στο β’. Ίσως το εορταστικό κλίμα για τις τιμές στον Στίβεν Τζέραρντ, ίσως ότι το παιχνίδι έγινε πολύ νωρίς (12:45 ώρα Αγγλίας), ίσως και ο τρελός ρυθμός που επέβαλε από το πρώτο λεπτό η γηπεδούχος ομάδα, είχαν σαν αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν στο ματς με ένα ημίχρονο καθυστέρηση. 

 

Τα γκολ των Άλεν στο 24’ και Χέντερσον στο 63’ έγραψαν την ιστορία του ματς. Μέγερι, Τσόρι και Κάμπελ στο πρώτο μέρος, Ρομπέρτο, Αβραάμ, Βάις και ο βελτιωμένος Σαβιόλα στο δεύτερο ξεχώρισαν από την ομάδα του Μίτσελ. 

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Μινιολέ, Τζόνσον, Ενρίκε, Τουρέ (62’ Κάραγκερ), Άγκερ, Λούκας, Άλεν (62’ Χέντερσον), Τζέραρντ (84’ Σπίρινγκ), Κουτίνιο (73’ Λουίς Αλμπέρτο), Στέρλινγκ (73’ Φάουλερ), Άσπας (62’ Σουάρες). 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι (46’ Ρομπέρτο), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Μετζανί (59’ Μανωλάς), Σιόβας (76’ Αβρ. Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης (76’ Λυκογιάννης), Σάμαρης (46’ Βάις), Κάμπελ (76’ Διαμαντάκος), Τσόρι (59’ Μασάντο), Μήτρογλου (59’ Σαβιόλα). 

πηγή: sport-fm.gr