noodles volos banner

Συνεχίζει στην Κρύα Βρύση Καλαμπάκας ο Σπύρου

Στην Κρύα Βρύση Καλαμπάκας, ομάδα που αγωνίστηκε πέρυσι και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α' Κατηγορία των Τρικάλων, θα συνεχίσει την πορεία του ο Σάκης Σπύρου. Ο 22άχρονος ποδοσφαιριστής από τη Νέα Αγχίαλο βρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων για σπουδές και παίζοντας σε τοπικές ομάδες του νομού, έχει καταφέρει να διακριθεί ως ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες.
Στον Πύρασο σε ηλικία 15 ετών ήταν βασικός στέλεχος της ομάδος που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ με 3 γκολ σε 24 παιχνίδια το 2007-08, ενώ στη Δ' Εθνική με τους Αγχιαλίτες κατέγραψε 57 συμμετοχές και 1 γκολ. Υπήρξε επίσης μέλος της ομάδος της Δήμητρας η οποία το 2010-2011 κέρδισε την άνοδο από τη Β' στην Α' ΕΠΣΘ.
Τη σεζόν 2012-13 έπαιξε στον Αχιλλέα Μπάρας Τρικάλων που τερμάτισε στην 6η θέση της Α' ΕΠΣΤ, έχοντας τη μοναδική επίδοση των 30 βασικών συμμετοχών σε 30 αγωνιστικές και μάλιστα χωρίς να γίνει αλλαγή! Πέτυχε και δύο γκολ. Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Κρύας Βρύσης, σωματείο της περιοχής της Καλαμπάκας. Αγωνίστηκε στους 28 από τους 30 αγώνες, και πάλι χωρίς να γίνει αλλαγή και σημείωσε 1 γκολ. Η ομάδα του ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 5η θέση της Α' ΕΠΣΤ και όπως ήταν αναμενόμενο, θέλησε και πέτυχε να κρατήσει στο ρόστερ της τον Σάκη Σπύρου που αποτελεί βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας.