noodles volos banner

Τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

  • Published in ΕΠΣΘ
Ο Καραμανλής δημιούργησε το πρώτο και έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Διαγόρα στην Αγία Παρασκευή Ο Καραμανλής δημιούργησε το πρώτο και έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Διαγόρα στην Αγία Παρασκευή

 

Στο μοναδικό ματς για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ που έγινε σήμερα Σάββατο (21/4) ο Διαγόρας νίκησε με την Αγία Παρασκευή με 1-2. Στο 16’ έπαιξαν πολύ ωραία την κομπίνα σε φάουλ οι παίκτες του Διαγόρα, με τον Καναβό να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Καραμανλή, ο οποίος από θέση μέσα δεξιά έκανε τη συρτή σέντρα-σουτ και σε δεύτερο χρόνο ο Κ. Καραπλιάγκος από απόσταση αναπνοής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1. Στη συνέχεια η Αγία Παρασκευή είχε οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Τρίμμη στο 22’, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμαρτυρήθηκε για ανατροπή του μέσα στην περιοχή λίγο αργότερα.

Στην επανάληψη, η Αγία Παρασκευή ήταν καλύτερη, μέχρι να δεχθεί το δεύτερο γκολ, μην μπορώντας να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε. Τελικά, στο 73’ έγινε το 0-2. Ο Καναβός έδωσε στον Καραμανλή, που αφού πέρασε τους Καραγιάννη, Παναγιώτου και  Λούμπαρδο πλάσαρε σωστά τον εξερχόμενο Τσιτσιρίκο και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 83’ ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι από τον Ακριβούση και Γιαννούλας το εκτέλεσε εύστοχα, διαμορφώνοντας το 1-2, που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Στη Β’ ΕΠΣΘ και τον πρώτο όμιλο η Αγία Άννα νίκησε στο γήπεδο της Πορταριάς την ομάδα που έκανε τη ζημιά στον Τοξότη, δηλαδή τη Μακρινίτσα, με 0-3, ενώ με το ίδιο σκορ πήρε το διπλό από την Ιωλκό η Α.Ε. 2002. Νικητής ήταν ο φιλοξενούμενος και στα Λεχώνια, καθώς ο Ιάσων Α.Μ. επιβλήθηκε με 0-1 της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα

Στον δεύτερο όμιλο οι δεύτεροι Μυρμηδόνες πέρασαν με 0-1 από τις Μικροθήβες, ενώ αίσθηση έκανε το 5-2 των πιτσιρικάδων του Ερμή επί του Απόλλωνα Καναλίων.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα σε Α’ και Β’ Τοπική το Σάββατο:

Α’ ΕΠΣΘ

Αγία Παρασκευή-Διαγόρας 1-2

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Ιωλκός-ΑΕ 2002 0-3

Μακρινίτσα- Αγ. Άννα 0-3

Ε.Λ. Νηλέα- Ιάσων Α.Μ. 0-1

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Ερμής-Απόλλων Καν. 5-2

Αγροτικός- Αχιλλέας Αχιλ. 1-3

Αστέρας Ριζ.- Άθλος 3-3

Μικροθήβες- Μυρμηδόνες 0-1