noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Προσπάθεια του Παπαστεργίου της Δάφνης με αντίπαλο τον Τάσιο στο ματς Πανιώνιος-Δάφνη Προσπάθεια του Παπαστεργίου της Δάφνης με αντίπαλο τον Τάσιο στο ματς Πανιώνιος-Δάφνη

Δυστυχώς το παιχνίδι Πύρασος-Θησέας 2-4 είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, καθώς ο Σφάκας των φιλοξενούμενων στη φάση που ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι στο 35’ από τον Τσιλίγγο είχε ένα άσχημο πέσιμο και υπέστη αποκόλληση κλείδας, με συνέπεια να πρέπει να χειρουργηθεί αμέσως. Φυσικά δίπλα του είναι όλοι οι άνθρωποι του Θησέα. Στη φάση που αναφέραμε αποβλήθηκε ο Τσιλίγγος και ο Πύρασος συνέχισε με δέκα.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αραμπατζής για το 0-1, ενώ ισοφάρισε ο Γκίνης στο 43’, αλλά ο Θησέας πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Βλάχου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στην επανάληψη, για να τελειώσουν το ματς, και τα κατάφεραν γρήγορα με τα τέρματα των Ισά και Βλάχου στο 50’ και το 56’, φτάνοντας στο 1-4. Τελικά, ο Πύρασος μείωσε με τον Σιώμο στο 84’ σε 2-4.

 Σ’ ένα καθοριστικό ματς στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής για την παραμονή ο Ηρακλής με ηγέτη τον Νούσια επιβλήθηκε με 3-1 του Πηλέα και αποσπάστηκε απ’ αυτόν τέσσερις βαθμούς. Στο 11’ και 45’ ο Νούσιας με ατομική προσπάθεια και σουτ και με τον ίδιο τρόπο ο Ασλάνογλου έκαναν το 2-0. Ο Πηλέας μείωσε στο 57’ με τον Βαΐτση σε 2-1, αλλά ο Νούσιας με το δεύτερο προσωπικό του πανέμορφο γκολ έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.

Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε το πρωί της Κυριακής για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ με 3-1 του Μαγνησιακού. Ο Τσεκούρας βγήκε σε θέση για γκολ στο 38’ μετά από ασίστ του Σιγαλάκου και έγραψε το 1-0. Ο σκόρερ έγινε δημιουργός στο 61’, αφού έδωσε την τελική πάσα στον Βασίλη Ρακή που τελείωσε σωστά τη φάση μέσα στην περιοχή για το 2-0. Ο Κρανιάς μείωσε στο 80’ σε 2-1 και στο 85’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Δανηλόπουλου. Τελικά στο 89’ ο Σιγαλάκος τροφοδότησε τον Κοντοβά κι αυτός κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να διαμορφώσει το 3-1.

Ισόπαλοι, δίχως τέρματα, αναδείχθηκαν οι Πρωτεσίλαος και Αίας στον Πτελεό, Το παιχνίδι είχε "ζωηρό" ρυθμό, αρκετές καλές στιγμές για τέρματα εκατέρωθεν, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όμως η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα ο Πρωτεσίλαος είδε τον Σαρακηνό να τον φτάνει στη βαθμολογία στους 44 πόντους, αλλά έχει ματς λιγότερο με τη Σκιάθο.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παγασητικός που κέρδισε εντός έδρας τον ουραγό Άνθιμο Γαζή, με 3-0 και έχει πλέον 17 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Πηλέα, που μονομαχεί με τον Ηρακλή το απόγευμα της Κυριακής. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, με τον Δουλά να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 10' και στο 35'. Ενδιάμεσα, στο 20ο λεπτό, το 2-0 είχε γράψει ο Δημητρίου.

Σκόραρε ο τερματοφύλακας Σταμέλος

Στη Σκιάθο η τοπική ομάδα έχασε πέναλτι στο 85’ και δέχθηκε γκολ στο 90’ από την Ακρόπολη, που έφυγε με το διπλό με σκορ 0-1. Ο Φιλιππούλης ήταν αυτός που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, που καταλογίστηκε μετά από ανατροπή του Γραβάνη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά η Ακρόπολη σκόραρε με τον τερματοφύλακα Πάρη Σταμέλο (!), ο οποίος ήταν ο μοναδικός στον πάγκο, αφού η ομάδα του Σέσκλου πήγε μόλις με 12 παίκτες στο νησί του Παπαδιαμάντη. Έτσι, ο προπονητής Γιάννης Ακτσιαλής τον χρησιμοποίησε στην επίθεση, κάτι που έχει ξαναγίνει, και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.  Συγκεκριμένα ο Σταμέλος πήρε την κάθετη του Αξιώτη και πλάσαρε άψογα. Αυτή ήταν η 13η νίκη για την ομάδα του Σέσκλου.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στο μοναδικό πρωινό ματς της Β’ ΕΠΣΘ, που έγινε για την 22η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε της Δάφνης με 3-1, με το σκορ να είναι πλασματικό, αφού μετά το 1-1 του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι του Σπύρου Φώτου με δύο τέρματα λίγο πριν τη λήξη και στις καθυστερήσεις πήραν το τρίποντο.

Το 0-1 έγινε με σουτ του Τσαρέλλα εκτός περιοχής, που βρήκε στο εσωτερικό μέρος της ρίζας του δοκαριού και κατέληξε στα δίχτυα, για να ισοφαρίσει ο Κιπτίου με εύστοχο πέναλτι, που κέρδισε ο Θοδωρής Φώτου από τον Χιώτη στο 35’. Ο Κιπτίου έφτασε στο χατ-τρικ και μαζί στα 19 γκολ στο πρωτάθλημα, αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 87’ και το 92’. Στην πρώτη περίπτωση πήρε την παράλληλη συρτή μπαλιά του Νίκου Τσακίρη από τα δεξιά και σε κενή εστία είχε εύκολο έργο μα πλασέ να κάνει το 2-1. Στο 3-1 ο Τάσιος έκλεψε από τον Φιλοσόγλου στον χώρο του κέντρου κι ενώ όλη η Δάφνη είχε περάσει μπροστά και προχώρησε. Με το που βγήκε στο τετ-α-τετ έσπασε την μπάλα για τον Κιπτίου, που μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Για τον δεύτερο όμιλο ο Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων έκανε την έκπληξη και νίκησε στην έδρα του την Αγχίαλο με 2-1, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ, ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 65' λόγω αποβολής του Παναγιώτη Αλπίτση. Αυτό επετεύχθη στο 71' από τον Άλντιν, ενώ πιο μπροστά είχε προηγηθεί η Αγχίαλος στο 15' με τον Καραγιώργο κι είχε ισοφαρίσει ο Σάκης Παρίσης με σουτ στο 35', με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να φέρει ευθύνη. 

Στα μεσημεριανά παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Β' ΕΠΣΘ, ο Τοξότης και ο Νέος Μαγνησιακός πραγματοποίησαν δύο "καθαρά" διπλά, στις έδρες του Εθνικού και του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου, αντίστοιχα. Η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού κέρδισε με 6-0 τον Εθνικό, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Δενελάβα, ο οποίος πέτυχε "καρέ" τερμάτων. Ένα αυτογκόλ έβαλε ο Κοντορίζος, ενώ σκόραρε μία φορά κι ο Σπαθαριώτης.

Στο δεύτερο ματς, η ομάδα του Θωμά Μακρή κέρδισε με 4-0 τον Κένταυρο στην έδρα του. Ο Νέος Μαγνησιακός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τέρμα του Τάρε, ο οποίος πέτυχε ακόμα ένα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, "κλειδώνοντας" τη νίκη της ομάδας του. Τσιγαρίδας και Σκέρντι συμπλήρωσαν το "καρέ" των γκολ για τους φιλοξενούμενους που είχαν ένα εύκολο έργο. 

Τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (22/4):

Α’ ΕΠΣΘ

Σαρακηνός-Μαγνησιακός 3-1

Παγασητικός-Άνθιμος Γαζής 3-0

Πρωτεσίλαος-Αίας 0-0

Σκιάθος-Ακρόπολη 0-1

Ηρακλής-Πηλέας 3-1

Πύρασος-Θησέας 2-4 

Β' ΕΠΣΘ/Α' όμιλος

16.00 Εθνικός-Τοξότης 0-6 

16.00 Κένταυρος Ν.Π.-Νέος Μαγνησιακός 0-4 

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Πανιώνιος-Δάφνη 3-1

Ηρακλής Αγ. Θεοδ.-Αγχίαλος 2-1

 

 

 

 

Last modified onSunday, 22 April 2018 22:30