noodles volos banner

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από τον αγώνα Ακρόπολη-Αγία Παρασκευή Φάση από τον αγώνα Ακρόπολη-Αγία Παρασκευή

Στα δύο πρωινά ματς της Α’ ΕΠΣΘ είχαμε ισόπαλα αποτελέσματα, με συνέπεια να μείνει αναλλοίωτη η διαφορά των δύο βαθμών ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή, που ήρθε 0-0 με την γηπεδούχο Ακρόπολη στο Βασδέκειο, και Απόλλωνα Καναλίων, που έφερε 1-1 με τον Παγασητικό στη Νεάπολη.

Η Ακρόπολη κόντρα στην Αγία Παρασκευή είχε τις τελικές, αλλά όχι το γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε η Αγία Παρασκευή σε τετ-α-τετ του Καραγιάννη, με την μπάλα να φεύγει αργά και βασανιστικά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε η Ακρόπολη στο 71’ με δοκάρι του Αξιώτη, αλλά τελικά το 0-0 δεν άλλαξε. Οι Σεσκλιώτες έχουν παράπονα από τον επόπτη Κόκκαλη για τις αποφάσεις του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παγασητικός προηγήθηκε στο 45’ του Απόλλωνα με τέρμα του Θάνου μετά από πάσα του Μπραχόλι, αλλά στο 54’ ο Τσιουρής έφερε το ματς στα ίσια μετά από ασίστ του Αν. Μαστακούλη. Στο 93’ ακυρώθηκε γκολ του Λάιου, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι δεν έγινε κάποια παράβαση και τους φιλοξενούμενους ότι υπήρξε και επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα, αλλά και χέρι του κεντρικού χαφ του Παγασητικού.  

Έτσι, η Ακρόπολη διατήρησε το +10 από τη γραμμή του υποβιβασμού, φτάνοντας στους 30 βαθμούς, όσους έχει πλέον και ο Παγασητικός, ενώ η Αγία Παρασκευή έμεινε στην 14η θέση με 22 και ο Απόλλων Καναλίων στην 15η με 20.

Επίσης, ο Διαγόρας, έστω και δύσκολα με σκόρερ τον Πάσχο στο 45+ επικράτησε με 1-0 του Πρωτεσίλαου στο Στεφανοβίκειο.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Με χατ-τρικ του Δανιλόπουλου (52', 60', 80') ο Άνθιμος Γαζής διέλυσε με 6-0 τον Εθνικό και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής στον πρώτο όμιλο της Β' Τοπικής. Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Κουτσουνίδης στο 18', Φ. Παπαδόπουλος στο 29' και Θεοδώρου στο 72'. 

Μπορεί να υπήρξαν αρκετές φάσεις και από τη μία και από την άλλη πλευρά, αλλά γκολ δεν μπήκε στο ματς Τοξότης-Πανιώνιος, που σφραγίστηκε από τη λευκή ισοπαλία (0-0). Κυριότερη ευκαιρία στην αναμέτρηση το δοκάρι με κεφαλιά του Μαρούγκα στο 39’ μετά από σέντρα του Νικούδη. Σε άλλο ματς του πρώτου ομίλου ο Ιάσων Άλλης Μεριάς συνέτριψε με 0-4 τον Ελευθεριακό. Στο 13’ και το 75’ ο Ζατσάι, στο 30’ ο Ζάχος με πέναλτι, που κέρδισε ο Μπόγιαν και στο 45’ ο Σιόβας ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Χρ. Κολημήτρα. 

Στο μοναδικό κυριακάτικο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου ο Άθλος πήρε το διπλό από τη Δήμητρα με 1-2. Στο 20’ ο Μπιρμπίλης με πλασέ μετά από συνεργασία με τον Παππά σημείωσε το 0-1. Στο 53’ εγινε το 1-1 από τον Κόκκαλη με ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά στο 74’ ο Δήμας κέρδισε πέναλτι και αποβολή από αντίπαλό του, το χτύπησε ο ίδιος και έκανε το 1-2. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει βγάλει μάτια φέτος, αφού σκοράρει συνεχώς. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της Κυριακής:

Α' ΕΠΣΘ

ΑΡΗΣ-ΣΚΙΑΘΟΣ  αναβολή

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0-0

ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ αναβολή

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 1-0

ΘΗΣΕΑΣ-ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ 3-0 α.α.

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-ΙΑΣΩΝ Α.Μ. 0-4

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 6-0

Β' ΟΜΙΛΟΣ/Β’ όμιλος

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΘΛΟΣ 1-2

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 0-3 α.α.

*Η σελίδα θα ανανεώνεται…

Last modified onMonday, 01 May 2017 12:45