noodles volos banner

Τα αποτελέσματα της ΕΠΣΘ το Σάββατο

  • Published in ΕΠΣΘ
Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο πρωταθλητής του δευτέρου ομίλου της Β' ΕΠΣΘ Μαγνησιακός Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο πρωταθλητής του δευτέρου ομίλου της Β' ΕΠΣΘ Μαγνησιακός

Με δύο ματς άνοιξε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, με τον Γ.Σ. Αλμυρού να νικά με 4-0 τον Ηρακλή Β. και τον Σαρακηνό 0-2 τον Αίαντα στη Σούρπη. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη σκόραρε στο 40’ με τον Μπέικο στο ύψος της μικρής περιοχής μετά από παράλληλη πάσα του Σαμαρά για το 0-1, ενώ στο 65’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού ο Μπέικος έβγαλε για τον Σαμαρά, που στόπαρε με το στήθος και με πανέμορφο σουτ έστειλε την μπάλα από το ύψος της περιοχής στο παραθυράκι. Πιο μπροστά, στο 55’, ο Βαλωτής είχε δοκάρι. 

Στον α’ όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ, όπου γίνονταν και τα πιο ενδιαφέροντα ματς τόσο η Α.Ε. 2002 όσο και ο Πηλέας επικράτησαν εκτός έδρας με 0-2 τη Μακρινίτσα (Παπαϊωάννου στο 61’ και Σταθόπουλος στο 70’ με ισάριθμες κεφαλιές οι σκόρερ) και 0-1 τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου (ο Παπαπορφυρίου στο 50’ μετά από ασίστ του Τσουκάλη το γκολ) αντίστοιχα και εξακολουθούν να ισοβαθμούν στους 45 πλέον πόντους στη δεύτερη θέση.

Στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης, η Δάφνη νίκησε με 3-2 την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 50', το 53' και το 60' με τον Αβλουγιάρη, με αυτογκόλ του Κυριάζη και με τον Κυριαζή, ενώ για τους φιλοξενούμενους βρήκε δίχτυα δύο φορές ο Κουβαράς στο 65' και το 83'. Οι ηττημένοι είχαν τρία δοκάρια στο πρώτο μέρος με Κολιό, Δουλά και Ρενάτο

Στον δεύτερο όμιλο ο πρωταθλητής Μαγνησιακός τελείωσε τη σεζόν, αφού την τελευταία αγωνιστική παίρνει το ματς στα χαρτιά, με άνετη νίκη επί των Νέων Αθλητών Νίκης με 0-3.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΠΣΘ το Σάββατο έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ/26η αγωνιστική

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ Β.  4-0

ΑΙΑΣ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 0-2

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Σάββατο 29 Απριλίου

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-Α.Ε. 2002 0-2

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.-ΠΗΛΕΑΣ 0-1

ΔΑΦΝΗ-Ε.Λ. ΝΗΛΕΑ 3-2

Β' ΟΜΙΛΟΣ/Β’ όμιλος

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.-Φ.Θ. ΑΓΧΙΑΛΟΣ 1-3

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ 3-3

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 0-3

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2-3

Last modified onMonday, 01 May 2017 12:57