noodles volos banner

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Αντώνη Παππά

  • Published in ΕΠΣΘ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Αντώνη Παππά.

ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου: "Φτωχότερος ο Ολυμπιακός Βόλου. Μιά από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες του συλλόγου μας, αγωνιστικά, προπονητικά και διοικητικά, δεν είναι πιά μαζί μας. Ο Αντώνης Παππάς με την πολυποίκιλη αθλητική, συνδικαλιστική και πολιτική δράση και προσφορά στην αγαπημένη του πόλη αναχώρησε για την γειτονιά των αγγέλων. Το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 μετά το άγγελμα του θανάτου του, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, θα παρευρεθεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία ενώ θα καταθέσει ένα ποσό στη μνήμη του, στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». Αντώνη καλό ταξίδι, ας είναι ελαφρύ τα χώμα της αγαπημένης σου γης που θα σε σκεπάσει".

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Βόλου: "Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, με το άγγελμα του θανάτου του Αντώνη Παππά, ενός κορυφαίου ποδοσφαιριστή όταν αγωνίζονταν με τα χρώματα της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και στη συνέχεια ενός επιτυχημένου προπονητή κυρίως στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Τοξότη κι ενός από τα ιδρυτικά μέλη μας, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει".

Ακρόπολη Σέσκλου: “To Δ.Σ. της Ακρόπολης Σέσκλου απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Παπά, που υπηρέτησε, επί πολλά χρόνια, το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, ως αθλητής και προπονητής, αλλά και τα συμφέροντα της πόλης του Βόλου ως ενεργός πολίτης, σημαδεύοντας με το ήθος του την ιστορία τους”.

ΕΠΣΘ: "H διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο Πρόεδρος της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστού του Ολυμπιακού Βόλου Αντώνη Παππά και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος".

Δάφνη Βόλου: "Το Δ.Σ. του Α.Ο.Β. Δάφνη εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Αντώνη Παππά με τον οποίο ως προπονητής της ομάδας μας πετύχαμε μεγάλες διακρίσεις όπως η κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣΘ και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Ο Αντώνης Παππάς διακρίθηκε για το ήθος του βοηθώντας αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες".

Last modified onMonday, 25 April 2016 12:06