noodles volos banner

Στη σχολή φυσικής κατάστασης της ΕΠΟ συμμετέχει ο Δ. Φραγκούλης

  • Published in ΕΠΣΘ

Μπορεί να λείπει τέσσερα χρόνια από το τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας καθώς εργάζεται ως γυμναστής σε σχολεία της Κέρκυρας και είναι προπονητής στην ομάδα Νέων (Κ19) της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα, αλλά ο Δημήτρης Φραγκούλης έχει γράψει τη δική του ιστορία, ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής με θητεία σε ΓΣ Αλμυρού και Δήμητρα. Τη φετινή σεζόν, ο Αγχιαλίτης προπονητής παίρνει μέρος στην πρώτη σχολή φυσικής κατάστασης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Η πρώτη εβδομάδα μαθημάτων άρχισε το πρωί της 6ης Οκτωβρίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν προχθές, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο εβδομάδες σε Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Οι 29 συμμετέχοντες παρακολούθησαν στον πρώτο κύκλο εκπαίδευσης, ενδιαφέρουσες διαλέξεις με θέματα τις βασικές γνώσεις κινητικού και καρδιαναπνευστικού συστήματος, πήραν μέρος σε αγωνιστικές δοκιμασίες και έμαθαν για τη χρήση νέων τεχνολογιών στο σχεδιασμό προγραμμάτων αντοχής.

Οι συμμετέχοντες στη σχολή φυσικής κατάστασης όπου παρέχονται πολύ εξειδικευμένες γνώσεις, είναι όλοι γυμναστές με δίπλωμα προπονητή επιπέδου UEFA B. Ο Δημήτρης Φραγκούλης γεννήθηκε στις 16/8/1974, στο Βόλο. Ως ποδοσφαιριστής, έκανε σημαντική καριέρα σε Αστέρα Αμπελοκήπων, Οδυσσέα Κορδελιού, Εθνικό Μουριών, ΑΠΕ Λαγκαδά, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Αλμυρό, Πύρασο. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και κάτοχος διπλώματος UEFA A, τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αρχής γενομένης από το 2010, όταν και «κρέμασε τα παπούτσια του». Στην Κέρκυρα έχει δουλέψει στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Α1), σε δύο διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Απ’ τον Νοέμβριο του 2011 ως τον Ιανουάριο του 2013 και απ' το καλοκαίρι του 2013 ως τον Φεβρουάριο του 2014. Πέρσι, είχε υπό την καθοδήγησή του την ομάδα K15 της ΠΑΕ Κέρκυρα. To καλοκαίρι ανέλαβε αρχικά την Κ17, αλλά μετά τον υποβιβασμό στη Football League, διατηρήθηε στο προπονητικό επιτελείο της ΠΑΕ Κέρκυρα ως συνεργάτης-προπονητής στην Κ19.

Φ.Γ.

Οι συμμετέχοντες στην πρώτη σχολή φυσικής κατάστασης, ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Φραγκούλης
4093b8ae-9659-40ab-b0e7-4bd1a0532f02 1

 

Last modified onTuesday, 13 October 2015 10:01